Gibson az elsõ csapat tagja akar lenni

A középpályás boldogan várja a saját esélyét.


Darron Gibson eltökélt szándéka, hogy végre betörjön a Manchester United elsõ csapatába.

A középpályás úgy érzi, elég jó ahhoz, hogy új fokozatba lépjen az Old Traffordon annak ellenére, hogy a vasárnapi, Bolton elleni Premier League mérkõzésen még a kispadra sem ülhetett le. Az ír válogatott játékosa ebben a szezonban csupán egy bajnoki fellépéssel büszkélkedhet, de esélye van, hogy a szerdai, Valenciában lejátszandó Bajnokok Ligája meccsen pályára lépjen.

 
"Majdnem 23 éves vagyok, szükségem van a játékra. - mondta Gibson. "Nagy a nyomás a Manchester United-nél. A menedzser nem engedheti meg magának, hogy bedobjon engem, mert ha veszítünk, kapnám a szemrehányást érte."

"Azonban nem hiszem, hogy csak én lennék a hibás. Ha a fiatalokat kezded játszatni tapasztalat szerzés céljából és olyan játékosaid vannak, mint Giggs és Scholes, néhányan kérdõre vonnának."

"Padon ülve is lehet tapasztalatot szerezni, végül mindig játszanod kell! De ahogy én látom, ha bemegyek és úgy játszom, ahogy tudok minden alkalommal, értékes tagja lehetek a csapatnak."

"Az elsõ csapat tagja szereték lenni minden héten. Ez eltart egy ideig, mire megvalósítom, de nem adom fel."

"Úgy gondolom, a Manchester Uniteddel több érmet nyerhetek, mint bárhol máshol, és természetesen ha játszom a Unitedben, Írország csapatában is fogok játszani."

Gibson egy gólt szerzett három fellépésén ebben a szezonban és helye lehet az ír válogatottban az októberi, Oroszország és Szlovákia elleni európa-bajnoki selejtezõkön.

"Nem számítok arra, hogy kezdek a mérkõzéseken, de ha szükség van rám, én készen állok." - tette hozzá a középpályás.

"Arra koncentrálok, hogy bekerüljek a United elsõ csapatába. Természetesen készen állok akkor is, ha Írországért kell pályára lépnem. Ha csak a padon kapok lehetõséget a válogatottnál, akkor is készen kell állnom, mi mást tehetnék?"

"Nyílván csalódott vagyok, ha nem játszom, de Paul Green egy kiváló játékos. Sok gólt szerez és folyamatosan játszik minden héten, ami rólam nem mondható el. Látom, Trap miért õt játszatja elõttem. Ilyenek megtörténnek a futballban. Készen fogok állni, ha lehetõséget fogok kapni."

Szeretnék ebben a szezonban több lehetõséghez jutni, várni fogok az esélyemre, ahogy tavaly is tettem és reménykedem, el is jön."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!