Berbatov boldog a Unitednél

Dimitar Berbatov ügynöke szerint a játékos nem akar elszerzõdni annak ellenére sem, hogy a Manchester United nem tett új szerzõdési ajánlatot.


A bolgár támadó manchesteri jövõje még kérdésesebb lett azok után, hogy a játékos ügynöke elárulta, a Vörös Ördögök vezetõi nem ajánlottak egyelõre új szerzõdést, pedig már csak egy év van vissza a jelenlegi kontraktusából.

Berbatov úgy érezte, többet érdemel egy éves hosszabbításnál azok után, hogy a bajnokságban ontotta a gólokat és gólkirály lett. Korábban a goal.com már írt arról, hogy a BL döntõje elõtt egy héttel a 30 éves játékos beszélt a United vezetõivel és elmondta, boldogan kitölti szerzõdését, és ha nem kap új ajánlatot, ingyen távozik a következõ nyáron.

Azok után, hogy a BL döntõn még a padra sem került a csatár, számos európai klub jelezte, náluk alapember lehetne Dimitar.

 


A játékos ügynöke, Emil Dantchev szerint a játékos jövõje a levegõben lóg és elmondta, sem David Gill ügyvezetõ, sem Sir Alex Ferguson menedzser nem vette fel vele a kapcsolatot.

"Nincsenek hírek, mert senkitõl semmit nem hallottunk" - mondta Dantchev a goal.com-nak. "Miután beszéltünk a Manchester Uniteddel, többet fogunk tudni, de nagyon boldog Manchester United játékosként."

"Sok klub érdeklõdik Dimi iránt, de maradni akar és több trófeát nyerni. Szerzõdése van és nem figyel a brit médiára."

Mivel a bolgár támadó szerzõdésébõl csupán egy év van, talán az Old Traffordon nem kockáztatják meg, hogy ne kapjanak érte pénzt, így inkább lehet eladják idén nyáron, egyes hírek szerint a Tottenham szívesen vissza is vette volna egykori csillagát, akit Sir Alex Fergusonék a Modric-ügyletbe szívesen bekapcsoltak volna.

A Spurs mellett a német Bayern München is érdeklõdését fejezte ki a csatárért, akiért 10 millió eurót fizetne, de spanyol és török klubok is szóba kerültek már.


goal.com

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!