Fernadnes: A győzelem a legfontosabb dolog

Bruno Fernandes a 3 pont megszerzését nevezte a legfontosabbnak a Fulham és a Manchester United vasárnap késő délutáni, drámai mérkőzését követően.


Úgy tűnt, hogy a Vörös Ördögök döntetlennel zárják a szezon első felét, egészen a 18 éves Alejandro Garnacho utolsó percben lőtt góljáig. A fiatal argentin 923 percben szerzett találatával azonban Ten Hag csapata megszerezte a 3 pontot a világbajnoki szünet előtti utolsó mérkőzésén.

 

Fernandes, aki ismét csapatkapitánykényt szerepelt úgy véli, hogy mindig a maximális pontszám megszerzésére kell törekedniük függetlenül attól, hogy a szezonban éppen szünet következik-e, vagy sem.

 

"Ugyan úgy számít mindig a 3 pont" - mondta a Sky Sportsnak a lefújást követően. "Ahogy Christian is mondta, elveszítettük az előző bajnokinkat, ezért számunkra különösen fontos volt, hogy ismét nyerni tudjunk és ezt meg is tettük."

 

A United 8-as számú játékosa, aki 100. bajnokiját játszotta a csapatban, az ellenfél játékosait is dicsérte a nehéz győzelmet követően.

 

 

"Megcsináltuk (3 pontot szereztünk). Nagyon nehéz volt, minden elismerésem a Fulham csapatának, csodálatosak voltak. Nagyszerű csapat, remekül játszottak, nagyon jó futballt játszottak, agresszívak és jól szervezettek voltak."

 

"Nagyon nehéz volt ellenük játszani, de tudtuk is, hogy ez így lesz. Megszereztük a 3 pontot és ez a legfontosabb. Ez mindig sokat számít, mert jó  dolog nyerni."

 

Fernandes a 18 éves Garnacho teljesítményét is kiemelte, aki a kispadról beállva nyerte meg csapatának a találkozót.

 

"Rendkívül tehetséges és a kemény munkája nagy változást hoz számunkra" - mondta a portugál magnificonk. "Nem ez volt az első alkalom, hogy nagy hatást gyakorolt a csapatra, ezért nagyon örülünk neki, mert tudjuk, hogy gólokat, gólpasszokat és a futball színtiszta örömét tudja nekünk adni a játékával."

 

"Úgy gondolom, hogy megérdemelte a lehetőséget, amit kapott, a góljai pedig a jutalma, erről szól a futball."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!