Hernandez tovább lõtte Mexikót

Javier Hernandez ismét betalált hazája válogatottjában, góljával gyõzött Mexikó a CONCACAF zóna csapatai számára kiírt Arany kupán.


A termékeny támadó a 66. percben volt eredményes, mely góllal meg is nyerte csapatának a mérkõzést. Bár Guatemala szerezte meg a vezetést az 5. percben Carlos Ruiz révén, ami a szünetig ki is tartott. A második félidõ elején Aldo De Nigris egyenlített, majd a New Jerseyben megrendezett negyeddöntõben Pablo Barrera jobb oldalról érkezõ passzát sarkazta a hálóba Chicharito, minek következtében Mexikó az elõdöntõben érezheti magát.

 


"Most más volt a helyzet, mint amikor mi szerzünk vezetést" - mondta Hernandez. "Keményen dolgoztunk a második félidõben és hajtottunk, hogy helyzeteket teremtsünk. A gólom ösztönös volt. Láttam a labdát a lábamnál és bepasszoltam a hálóba."

Az idei Arany kupán ez volt Hernandez hatodik gólja. Mexikó következõ ellenfele június 22-én Honduras lesz a döntõbe jutásért abban a Reliant Stadiumban, ahol a tavalyi amerikai túrán megszerezte elsõ gólját a Manchester Unitedben.

 

 


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!