Nani távozhat, mert Ferguson új csapatot épít

Sir Alex Ferguson ezen a nyáron új csapatot akar építeni, ezért a Manchester United a portugál Nanit is elengedheti.


A 24 éves szélsõért többek között két olasz nagy csapat is érdeklõdik, az Inter és a Juventus is szeretné soraiban tudni a játékost.

Az Inter lehet a befutó, hiszen a Vörös Ördögök épp tõlük igazolnák le Wesley Sneijdert és a portugált akár bele is vennék az üzletbe. A hírek szerint 10 millió font és Nani játékjoga elegendõ is lenne a milánói csapatnak a holland játékmesterért.

Azonban a Juventusnál hatalmas tervek vannak és az új edzõ, Antonio Conte a hírek szerint 100 millió fontot költhet a csapat megerõsítésére és 25 millió fontos ajánlatot készül tenni, hogy az Öreg Hölgyhöz csábítsa a szélsõt.

 


Nani a szezon elején sokat tett a Vörös Ördögökért, ám miután boka törtésébõl visszatért Antonio Valencia, a portugál átkerült a bal szélre, hiszen az ecuadori szélsõ fegyelmezett játékát sokkal inkább preferálta Ferguson, mint a Nani féle körülményes stílust.

Ennek meg is lett az eredménye, a portugál válogatott teljesítménye hatalmasat romlott, a Bajnokok Ligája döntõjében is csak a padra került.

A Manchester United ráadásul közel áll Ashley Young leigazolásához, mely Nani helyzetét tovább nehezíti.

 

 

Manchester Evening News

 


 


man evening news

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!