Premier League Top-4 csapat előrejelzése a bukmékerek szerint

Az angol Premier League az egyik legnépszerűbb sportbajnokság a világon, és világszerte rengeteg izgalmat hoz a futballrajongóknak. Minden szezonban az emberek jóslatokat tesznek arra, hogy ki fog győzni és bebiztosítja helyét a legjobb négy között. Mivel a csapatok és a fogadók számára egyaránt sok minden forog kockán, nehéz lehet tudni, hogy a bukmékerek kiket favorizálnak arra, hogy májusban a legjobb négy között végezzenek. (X)


Vessünk egy pillantást a 22Bet online fogadási irodához hasonló bukmékerek aktuális fogadási oddsaira Európa-szerte, és vizsgáljuk meg, kinek van a legnagyobb esélye arra, hogy ebben a szezonban bejusson a legjobb négy közé. Az alábbi négy csapatról van szó:

- Manchester City
- Liverpool
- Tottenham Hotspur
- Chelsea

Manchester City

Jelenleg a tabella élén álló Manchester City a favorit a bukmékereknél. Folyamatosan felülmúlják riválisaikat, és 26 pontos előnyük páratlan. Ilyen erős formával a Manchester City szinte biztos, hogy bejut a következő szezon Bajnokok Ligája-versenyébe, feltéve, ha addig nem éri őket katasztrofális vereség vagy sérülés.

 

 

Liverpool

A Liverpool lenyűgöző szezont futott ebben a szezonban, hiszen a bajnoki tabella második helyén végzett, és a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe is bejutott. Annak ellenére, hogy a közelmúltban néhány vereséget szenvedett alacsonyabb osztályú csapatok ellen, a bukmékerek még mindig azt jósolják, hogy a Liverpool bejut a jövő évi Bajnokok Ligája-tornára. A Liverpool az idei szezonban mutatott lenyűgöző formájával és masszív védelmével nagyon is könnyen előfordulhat, hogy a téli szünetben Philippe Coutinho elvesztése után a közelmúltban bekövetkezett formahanyatlás ellenére is bebiztosítja az áhított négy közé jutást.

Tottenham Hotspur

A Tottenham Hotspur az egész szezonban csendben jól teljesített, a bajnoki tabella harmadik helyén áll, és idén mindkét hazai kupadöntőbe is bejutott. Bár a bukmékerek körében nem számítanak favoritnak a korábbi szezonok állandóságának hiánya miatt, mégis várhatóan jövőre is bebiztosítják a Bajnokok Ligája-helyet, ha áprilisban vagy májusban is folytatják lenyűgöző formájukat. Ha 2018-ban is konzisztensek tudnak maradni a teljesítményükkel, akkor a Spurs könnyen bekerülhet a legjobb négy csapat közé, akik bejutnak a jövő évi bajnokságba.

Chelsea

Végül, de nem utolsó sorban itt van az FC Chelsea, amely az utóbbi időben küszködött, de a közelmúltbeli formahanyatlásuk ellenére is meg tudták tartani a negyedik helyet. A bukmékerek az utóbbi időben az alacsonyabb osztályú csapatok ellen mutatott gyenge teljesítményük miatt esélytelennek tartják őket a Bajnokok Ligája-helyre, de ha gyorsan meg tudják fordítani a dolgokat, akkor a Chelsea májusban talán elég szerencsés lesz a negyedik helyhez!

Hogyan működik a Premier League?

Az angol Premier League a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnoksága. Húsz csapatból áll, és minden csapat 38 mérkőzést játszik a szezon során. A szezon végén a legjobb négy csapat kvalifikálja magát az UEFA Bajnokok Ligájába. Az ötödik helyezett csapat kvalifikálja magát az UEFA Európa Ligába, a hatodik helyezett pedig rájátszásba kerül, ahol megpróbálhatja kvalifikálni magát az említett bajnokságok valamelyikébe. Az UEFA Euroliga egy profi labdarúgó-bajnokság, amelyet a legjobb európai klubok vívnak. A versenyt először 1992-ben rendezték meg, és azóta négyévente kerül megrendezésre. A legutóbbi tornát, az UEFA Euro 2016-ot Portugália nyerte meg. A következő, 2020-as tornának Franciaország ad otthont.

Következtetés

Chelsea a legjobbak közé tartozik: a Premier League első négy helyéért folyó idei versenyfutás izgalmasnak ígérkezik, hiszen több csapat is versenyben van az áhított helyekért! A bukmékerek jelenleg úgy vélik, hogy a Manchester City valószínűleg az első helyen fog végezni, amelyet a Liverpool követ, míg a Tottenham Hotspur szorosan mögöttük a harmadik vagy negyedik helyért küzd, attól függően, hogy milyen jól teljesítenek az áprilisi vagy májusi mérkőzéseken az olyan alacsonyabb osztályú csapatok ellen, mint a Bournemouth vagy a Nottingham Forest! Végül pedig ott van még a Chelsea FC, amely későn kerülhet be a versenybe, ha elég gyorsan megfordítja a dolgokat! Akárhogy is nézzük, izgalmas hónapok elé nézünk, tele izgalmas focimeccsekkel e nagyszerű csapatok között!


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!