Csapathírek a Burnley elleni Ligakupa meccs előtt

A legutóbbi carringtoni edzést követően körvonalazódni látszik, hogy mely játékosokkal számolhat Erik ten Hag a Brunley elleni Ligakupa összecsapáson.


A Vörös Ördögök a Championship éllovasát látják vendégül az Old Traffordon a Ligakupa 4. fordulójában szerda este 21:00-kor, Erik ten Hag pedig mérlegelni fogja lehetőségeit, miután számos játékosa már visszatért a világbajnokságról.

 

A spanyolországi edzőtábor segítségére volt azoknak a játékosoknak a felkészülésben, akik a válogatott tornán nem vettek részt, ami jól jöhet tekintve azt, hogy Vincent Kompany fiai már december 11. óta játékban vannak és azóta a QPR-t, valamint a Middlesbrough csapatát is legyőzték.

 

Kedd délután 25 játékost lehetett a csapat edzőpályáján látni, köztük Harry Maguire-t, Luke Shaw-t és Marcus Rashfordot is, akik nemrég még Angliát képviselték a katari világbajnokságon.

 

A csapat braziljai, Casemiro, Fred és Antony is jelen voltak és Tyrell Malacia is visszatért Hollandiából. Bruno Fernandes is a társakkal edzett, a másik portugál, Diogo Dalot azonban azonban nem volt jelen. 

 

 

Christian Eriksen és Facudno Pellistri is azok táborát erősítette, akik bár szerepeltek a vb-n, de már ott voltak Carringtonban.

 

Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Scott McTominay, Anthony Elanga és Anthony Martial a spanyol edzőtábornak köszönhetően fittek, mellettük pedig Brandon Williams is visszatért sérüléséből a Cadiz és a Real Betis elleni barátságos mérkőzéseken.

 

A felnőtt kerethez csatlakoztak fiatalok is, így ott volt az edzésen Rhys Bennett, Zidane Iqbal, valamint Alejandro Garnacho is, aki parádés formában játszott a szünetet megelőzően.

 

A mai edzésen 5 kapus is jelen volt, név szerint David de Gea, Martin Dubravka, Tom Heaton, Nathan Bishop és Radek Vitek is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Burnley

Ligakupa - 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!