A páros csalódott a korai búcsú miatt

A Manchester United duója, Danny Welbeck és Chris Smalling csalódottságuknak adtak hangot azok után, hogy Anglia idõ elõtt búcsúzott az UEFA U21-es Európa-bajnokságról.


Stuart Pearce csapata percekre volt attól, hogy az EB elõdöntõjébe kerüljön a csoportjából Csehország legyõzésével.

Ám a cseh válogatott fiataljai a 89. percben egyenlítettek Jan Chramosta révén, majd a néhány perces hosszabbításban Tomas Pekhart a gyõzelmet jelentõ gólt is megszerezte, amivel Angliát elütötték a további küzdelmektõl.


"Nem tudom, hogy eshettünk ki ilyen teljesítménnyel" - mondta Welbeck.

"Minden srác ütést kapott és nagyon maga alatt van. Pedig a taktikánk helyes volt, tartottuk a labdát és vártunk a lehetõségeinkre - megkaptuk, majd szerencsétlenek voltunk, hogy a végén elvesztettük a találkozót."

 


Smalling - aki a Vörös Ördögök új igazolásával, Phil Jonesszal együtt játszott Anglia védelmének közepén - elismeri, az egész versenyen a csehek ellen nyújtották a legjobb teljesítményüket.

"Igazán jól játszottunk, talán a legjobb meccsünk volt" - nyilatkozott Chris. "Ha úgy játszottunk volna végig, mint az utóbbi két meccsünkön, akkor talán nem lettek volna olyan panaszok, hogy szerencsénk sem volt."

"Egy megpattanó lövéssel szerencséjük volt, de fair módon nyertek, sok sikert nekik a verseny további részéhez."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!