Wolverhampton Wanderers 0-1 Manchester United

Ez volt az a meccs, amit mindegy, hogy hogy , de meg kellett nyerni egy olyan csapatnak, amelyik a BL-ben akar szerepelni.


Ezúttal sem volt meglepetéstől mentes a kezdőcsapat, ezúttal a remek formában játszó Rashford csak a padon kapott helyet. A menedzser azonben még a találkozó előtt elárulta, a támadó megszegett egy belső szabályzatot, ezért szankcionálta őt Erik ten Hag.

 

A vendégek alakították ki az első komolyabb helyzetet, Eriksen szögletét Casemiro csúsztatta kapura, egy védőről azonban a léc fölé pattant a játékszer.

 

Sajnos ez volt az első és utolsó lehetőség az első 15 perc során, a hazaiak jól tartották a labdát, bár előre nagyon nem ment nekik a játék, a United pedig sokat hibázott.

 

A 17. percben aztán hatalmas gólszerzési esélye volt Garnachonak, aki egy kiváló támadás végén labdát veszített, ám Semedo rossz hazaadására lecsapott, laposan lőtte el, de Sa nagyszerűen hárított.

 

A 24. perc hozta meg az első hazai helyzetet, Malacia rossz passzából indulhattak a Farkasok, Podence kapta a labdát a tizenhatoson belül, laposan lőtt, de Wan-Bissaka hatalmasat blokkolt. Nem sokkal később Costa is lőtt, azonban De Geának ez csemege volt.

 

Bő tíz perccel később újabb szépen megkomponált támadást láttunk a Vörös Ördögöktől, Garnacho beadását Antony fejelte kapura, de nem helyezte a legjobban. így Sa védeni tudott.

 

Kiegyenlített játékot láthattunk a félidő végén és úgy tűnt, nem lesz gól a szünetig, ami az utolsó pillanatban majdnem másképp lett, azonban Garnacho beadása után Antony fejesét fogta Sa, ráadásul kiderült, hogy lesen is volt a brazil, így gólnélküli döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

 

Jobban kezdte a félidőt a Wolves, azonban ez csak percekig tartott és utána a manchesteriek kezdtek inkább támadni. Elsősorban Antony próbálkozásait nézhettük, azonban a brazil három lehetőségből sem tudott betalálni, bár ezek közül óriási helyzet egy sem volt. 

 

Az 58. percben 28 méterről végzett el szabadrúgást Neves, a labda remekül szállt a kapu bal oldala felé, De Gea azonban nagyon szépen védett.

 

Fernandes hihetetlen gyengén játszott a meccs folyamán, semmi nem jött neki össze, borzalmas szabadrúgás, gyengén kivitelezett passzok jellemezték.

 

A 64. percben egy szöglet után Antony lőtte be a labdát a védők mögé, Shaw érkezett, de kapu mellé sodorta a labdát.

 

Nagyon ellaposodott a meccs, sajnos a helyzetek is elmaradtak, aztán a semmiből j9tt a vezető találat. Rashford indult el, Fernandessel játszott össze, majd nagyot harcolt a tizenhatoson belül és 7 méterről a kapuba lőtt, 1-0 a Unitednek!

 

A 84. percben kis szerencsével, de duplázni tudott Rashford - legalábbis ezt hihettük néhány pillanatig. Az angol támadó két védő között fordult kapu felé, lövését bár hárította Sa, a labda visszapattant Rashfordra, majd róla a kapuba. Azonban a VAR szerint kezezés volt, így maradt az egy gólnyi előny.

 

Remek kontrát vezetett van de Beek, Fernandest hozta helyzetbe, a portugál azonban gyengén lőtt, Sa könnyen védett.

 

A 94. percben De Gea védett hatalmasat Jimenez helyzeténél. Nagyon nyomott a Wolves, folyamatosan lőtték a hazaiak a szögleteket, de szerencsére a védelem a helyén volt és újabb meccset nyert meg a csapat, ráadásul gólt sem kapott De Gea.

 

 

 

Premier League, 18. forduló
Wolverhampton Wanderers 0-1 Manchester United
The Molineux

 

Vezette: Robert Jones

 

Wolves: Sa - Semedo(Jonny 65.), Collins, Kilman, Bueno(Toti 73.) - Matheus Nunes, Neves, Moutinho(Ait-Nouri 73.) - Hwang, Costa(A. Traore 46.), Podence(Jimenez 81.)
Nem használt cserék: Sarkic, Traore B., Hodge, Guedes

 

United: De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia - Casemiro, Eriksen(Fred 61.) - Antony(Elanga 93.), Fernandes(Maguire 93.), Garnacho(Rashford 46.) - Martial(van de Beek 81.)
Nem használt cserék: Heaton, Lindelöf, Williams, Mainoo

 

Gólszerző: Rashford 76'

 

Sárga lap: Semedo illetve Casemiro, Fred, Rashford

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!