Pellistri reakciója "hihetetlen" debütálására

Az óra a 90. percet mutatja, a Manchester United 1-0-ra vezet a Charlton Athletic ellen, neked pedig lehetőséged van ellentámadást indítani.


Casemiro labdája megtalálta a szintén csereként pályára lépő Facundo Pellistrit, aki a jobb szélen megindulva Marcus Rashford elé tálalt, az angol pedig 2-0-ra növelte az előnyt, ezzel bebiztosítva a továbbjutást csapata számára.

 

Ez volt Pellistri első mérkőzése a Unitedben és a rövid idő ellenére ragyogó fénypontja volt a csapatnak az uruguayi támadó, aki higgadtan és jó tempóban játszott, amivel képes volt fejfájást okozni a Charlton védelmének.

 

A gólpassz teljesen megérdemelt volt, a mérkőzés után pedig örömének is hangot adott a fiatal játékos.

 

"Elképesztő volt" - mondta Facundo az MUTV-nek adott interjújában.

 

 

"Régóta vártam már erre a pillanatra és most elérkezett. Természetesen nagyon örülök neki, valami hihetetlen érzés."

 

"Volt már szerencsém a padra leülni az Old Traffordon, de sajnos pályára nem léptem eddig. Csak néztem a srácokat és azon gondolkoztam, hogy vajon mikor jön el az én időm?! Ma volt az a nap és nagyon élveztem."

 

Az uruguayi fiatalembernek türelmesnek kellett lennie a Unitedben való debütálására várva, hiszen 2020 októberében érkezett a Penaroltól. Elmondása szerint nagyon várta már a lehetőséget és most pedig szeretne tovább lépni és segíteni a Vörös Ördögöknek, hogy elérjék céljaikat ebben a szezonban.

 

"Igen, természetesen játszani akartam" - mondta. "Nagyon boldog vagyok és segíteni akarok a csapattársaimnak, hogy elérjék az összes célt, amire vágynak, hogy megnyerjük minden meccsünket, mert ez a klub egészen hihetetlen."

 

"Minden játékos játszani akar és természetesen én is többet szeretnék. Harcolni fogok és keményen edzeni, hogy folytatódjon ez az út számomra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!