Wan-Bissaka: Egymásért játszunk

A Manchester United védője, Aaron Wan-Bissaka arra törekszik, hogy segítse a Vörös Ördögöket további pozitív eredmények elérésében, ami egyébként szerinte a csapaton belüli összetartásnak köszönhető.


Az angol jobb szélső védő a héten adott interjút a klubmédiának, miután kiválóan teljesített a szombati, Manchester City elleni rangadón, melyről úgy nyilatkozott, hogy az elért siker a kollektív felelősségvállalásnak köszönhető.

 

"Számomra első a csapat, a csapat mindenek előtt" - mondta. "A csapat teljesítmény a lényeg."

 

"Elégedett voltam az egyéni teljesítményemmel a City ellen és ezzel mindig segíteni tudok a körülöttem lévő csapattársaknak is. Összetartozunk és segítjük egymást a pályán."

 

Volt egy pillanat a derbi során, amikor Aaron megmutatta, hogy a támadásokhoz is képes hozzátenni, ez pedig az volt, amikor magabiztosan 'eltáncolt' 3 City védő között is, mielőtt elpasszolta a labdát a tizenhatoshoz.

 

Az Old Trafford közönsége reagált is erre, Wan-Bissaka pedig azt mondta, hogy ezzel is sikerült feltüzelni a szurkolókat, hogy mégjobban bíztassák őt és társait.

 

"Igen, határozottan jó volt hallani a tömeg éljenzését. Ez az önbizalmat is növeli, hogy tovább csináld, amihez a legjobban értessz. Sikerült örömet okozni a szurkolóknak, ők pedig megalapozták a további hangulatot, szóval az egy remek pillanat volt."

 

 

A United mozgalmas évkezdete még közel sem ért véget, szerda este a Crystal Palace, majd hétvégén az Arsenal ellen kell bizonyítaniuk. A bajnokik mellett Ten Hag csapatára egy kétfordulós találkozó is vár a Ligakupa döntőjébe jutásért a Nottingham Forest ellen, közeleg a Barcelona elleni Európa-liga összecsapás is és ne hagyjuk ki a sorból a Reading elleni FA-kupa viadalt sem.

 

A zsúfolt időszakkal kapcsolatban is megosztotta Aaron az ambícióit.

 

"Tudjuk, hogy a ránk váró mérkőzések egyike sem lesz sétagalopp, de mindegyikre a győztesekre jellemző mentalitással megyünk, mert a végső siker érdekében mindegyik meccset a lehető legjobban kell lejátszanunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League, 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!