Hernandez túl az elõdöntõn

Javier Hernandez egy hosszabbításban szerzett góllal segítette Mexikót, hogy legyõzzék 2-0 arányban Hondurast és bejussanak az Arany Kupa döntõjébe.


Az elmúlt egy évben Chicharito mindenféle gólt elért különbözõ testrészeivel. Még az elsõ tétmérkõzésén volt - 2010-es Community Shield a Cheslea ellen -, amikor az arcáról pattant be a labda a kapuba. Szerda este hazája válogatottjában a 21. gólját szerezte érdekes módon, jobb kezétõl kezdve a csípõje is hozzáért a labdához.

Miután a rendes játékidõ gól nélküli döntetlennel zárul, Mexikó a hosszabbításban küzdötte le ellenfelét. Pedig a legnagyobb helyzet Hernandez elõtt adódott, ám a 73. percben kihagyta a hatalmas lehetõséget, majd a 87. percben Javier átadása után került Giovani Dos Santos szembe a kapussal, de a Sours csatár is hibázott.
 


Több hatalmas esély elpuskázása után a hosszabbítás második percében Aldo de Nigris szerzett vezetést, majd hét perccel késõbb Hernandez állította be a 2-0-ás végeredményt.

 


 Ezzel Mexikó az Arany Kupa döntõjébe jutott, ahol az Egyesült Államok lesz az ellenfelük Kaliforniában, ottani idõ szerint szombat 21 órakor. (Kilenc órás idõeltolódás miatt magyar idõ: vasárnap hajnal 3 óra - a szerk.) Javier minden bizonnyal kezdõ lesz a nemzeti válogatottjában, majd azt követõen megérdemelt pihenését kezdheti meg a United 2011/12-es szezonja elõtt.


 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!