Irwin Young zsákmányolását köszönti

A korábbi Vörös Ördög, Denis Irwin köszönti az új igazolást, Ashley Youngot és úgy véli, a támadó igazán sikeres lesz a Manchester Uniteddel.


Az Old Traffordon délután jelentették be, hogy sikerült megállapodniuk a játékos átigazolásában, aminek Irwin is nagyon örül és fényes jövõt jósol az angol válogatottnak.

"Azt hiszem, egy nagyszerû igazolás és úgy vélem, igazán jó játékos lesz számunkra" - mondta Denis az Manutd.com-nak. "Megvannak a képességei , képes az elsõ ember mögött is játszani, a büntetõterületre beadott labdái pedig fantasztikusak. Gólok szerzéséhez is jó szeme van, helyzetbe képes hozni másokat, úgy hiszem jópár gólban benne lesz a következõ szezonban."

 


Young a United második igazolása idén nyáron, követve Phil Jones megszerzését a Blackburntõl. Irwin pedig nem lenne meglepve, ha még több újabb arc érkezését látná az átigazolási piac zárása elõtt.

"A tény az, hogy elveszítettük Nevet, Scholesyt, Edwin, Hargreavest, ezért szükségünk van néhány új játékosra, mert nagy csapatra van szükséged, hogy képes legyél trófeákat nyerni. Phil és Ashley rendkívül jó vásárok, biztos vagyok benne, hogy mindkettejük jól teljesít majd."

"A következõ hónapokban sok csapat is rengeteg pénzt fog költeni és nem lepne meg még pár játékos érkezése."
 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!