Ten Hag az átigazolási időszak utolsó napjáról

A Manchester United menedzserét, Erik ten Hagot újságírók arról kérdezték, történhet-e a klubbal kapcsolatban bármilyen utolsó pillanatos átigazolás.


Sajtótájékoztatója során a holland szakembert arról faggatták, szeretné-e pótolni Christian Eriksent, miután a középpályás Reading ellen elszenvedett bokasérülés miatt április-májusig nem lesz bevethető.

 

Bár arra tett utalást, hogy csapaton belül rendelkezik a középpályára szükséges helyettessel, egy másik, klubmédiának adott interjúja során Eriket arról kérdezték, hogy számít-e bármilyen ügylet nyélbe ütésére a magyar idő szerint ma éjféli átigazolási határidőig.

 

"Soha nem lehet tudni" - válaszolta Ten Hag.

 

"Ebben a pillanatban már csak nagyon kevés időnk van hátra [az átigazolási időszak végéig]. Nem ez a célunk, de még történhetnek dolgok. Fontolóra kell ezeket vennünk, de az átigazolási időszak utolsó napján nem igazán vagyok proaktív."

 

"Nekünk meg van a szükséges keretünk. Rájuk pedig szükségünk van ahhoz, hogy az ambícióink teljesülhessenek."

 

 

A United eddig ebben a hónapban Wout Weghorstot szerződtette kölcsönben a Burnley-től, illetve a hollandhoz hasonlóan szintén ideiglenesen Jack Butlandet a Crystal Palace-tól és az utolsó pillanatokban hasonló módon az ellenkező irányba is lehet még mozgás a klubnál.

 

Amikor sajtótájékoztatóján az olyan játékosok potenciális kölcsönadásáról kérdezték, mint Anthony Elanga, Facundo Pellistri és Brandon Williams, Ten Hag elismerte, hogy egyes esetekben történhetnek dolgok, de "bizonyos körülményektől függnek".

 

"Ha igen, akkor kölcsönadásokról lehet szó" - zárta rövidre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!