Hivatalos: Sabitzer is csatlakozik a Unitedhez

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Marcel Sabitzer a kölcsönbe érkezik a Bayern München csapatától, 2023 júniusáig.


Az osztrák középpályás pályafutása során 443 alkalommal lépett pályára Európa szerte, ebből 54-szer mióta csatlakozott  a bajorokhoz 2021 augusztusában.

 

Korábban a Lipcse csapatkapitánya volt és 68-szor képviselhette hazáját az osztrák válogatottban.

 

Marcel Sabitzer azt mondta:

"Az életben néha gyors és fontos döntéseket kell hozni. Attól a pillanattól kezdve, hogy hallottam erről a lehetőségről tudtam, hogy ez a megfelelő út számomra. Egy versengő játékos vagyok, szeretnék nyerni és segíteni a klubnak elérni a céljait ebben a szezonban."

 

"Úgy érzem, hogy játékoskén a csúcson vagyok és rengeteg energiával és tapasztalattal tudok hozzájárulni a csapathoz. Izgatott vagyok, hogy új csapattársaimmal és menedzseremmel elkezdjem a közös munkát és megmutathassam a szurkolóknak, hogy mire vagyok képes."

 

 

John Murtough is megszólalt az igazolás kapcsán:

"Marcel egy olyan játékos, akit régóta figyelünk. Gyorsan kellett reagálnunk a lehetőségre és tudtuk, hogy ő olyan képességekkel rendelkező karakter, aki képes lesz hatást gyakorolni a csapatra."

 

"Tapasztalata tovább növeli a csapat minőségét és mindannyian nagyon örülünk, hogy a Manchester Unitednél köszönthetjük."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!