Ten Hag üzenete Sanchonak

Jadon Sancho szerdán, a Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntőn végre visszatért a Manchester United csapatába.


Az angol válogatott játékos 2022 októberében lépett pályára legutóbb, a Chelsea elleni 1-1 alkalmával. A múlt hónapban már visszatért a csapat edzéseire, szerda este pedig ismét pályára lépett és közreműködött csapata 2-0-s sikerében, összesítésben pedig 5-0.

 

Sanchot hangos üdvrivalgással köszöntötte az Old Trafford közönsége és zengett a Sancho, Sancho, Sancho rigmus a stadion minden szegletéből. 

 

"Nagyszerű vol Jadon számára, a szurkolók pedig éljeneztek és tapsoltak és ez nagyszerű, mert látja, hogy a szurkolók szeretik" - mondta Ten Hag a médiának a mérkőzés után.

 

"Hogy megtartsuk ezt a szeretetet, meg kell adnunk nekik mindent, mert szükségünk van rájuk a végig a szezon során. Ma újabb lépést tett előre és folytattjuk a folyamatot."

 

 

A menedzser úgy véli, hogy a szélső visszatérése nagy változást hozhat a Vörös Ördögök számára a szezon hátralévő részében.

 

"Azt hiszem már megmutatta, hogy képes mérkőzéseket eldönteni, például a Liverpool elleni találata is nagyszerű volt" - tette hozzá a holland. "A Leicester ellen is remek gólt lőtt és volt néhány jó meccse, gondoljunk csak a Spurs ellenire."

 

"Volt néhány jó meccse, szóval a képességeit már megmutatta."

 

A 22 éves játékost a Forest menedzsere, Steve Cooper megemlítette, hiszen jól ismeri, mivel ifjúsági szinten dolgoztak együtt az Angol válogatottnál.

 

"Ez az első alkalom, hogy láttam őt az indiai világbajnokság óta, ami már több, mint 5 éve volt. Rendszeresen beszélünk és örülök, hogy láttam őt és a legjobbakat kívánom neki, illetve az összes játékosnak, akikkel valaha együtt dolgoztam."

 

Sancho Marcus Rashford és Anthony Martial mellett lépett pályára a szerda esti találkozón csereként és sikerült zavart kelteniük a Forest védelmében. Rashford egy képet is megosztott hármukról az Instagramon és azt írta: "A testvéreim mellett".

 

 

Ten Hag is hasonlóan boldog, hogy a 25-ös mezszámú játékosa visszatért a pályára és hangsúlyozta: "Számomra mindig az a legfontosabb, hogy a játékosaim élvezzék a futballt, mert ez energiát ad és motivációt a tettekhez. Azt kell mondjam a szurkolók részéről is nagyszerű fogadtatásban részesült."

 

"Azt hiszem ez is támogatni fogja őt a visszatérésben és nagy lökést ad neki, hogy folytassa. Most kezdte újra, szóval minden megy az elejétől. Az elmúlt hetekben visszatért Carringtonba és bízom benne, hogy meg tudja őrizni a mostani mosolyát az arcán és hozzá tud majd járulni a csapat teljesítményéhez, mert fontos számunkra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!