Csapathírek a Palace meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált Marcel Sabitzer bevethetőségéről a Crystal Palace elleni szombati bajnoki mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögök sorozatban 13., Old Traffordon aratandó győzelmük megszerzésére fognak törekedni, de a londoni Sasok a két csapat nemrégiben rendezett idei első, 1-1-re végződött összecsapásán is megmutatták, hogy mennyire képesek megnehezíteni ellenfelük dolgát.

 

Ten Hag megerősítette, hogy a Bayern Münchentől kölcsönben érkezett új téli igazolás, Sabitzer ott lesz a meccsnapi keretben, amely enyhítheti a Scott McTominay, Donny van de Beek és Christian Eriksen sérülése miatt kialakult középpályás ínséget.

 

Diogo Dalot folytatta az edzésmunkát, míg Jadon Sancho és Anthony Martial csereként térhettek vissza a csapatba a hétközi, Nottingham Forest ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa elődöntő visszavágón, amelyen Martial kezdte meg a gólgyártást.

 

A kapus, Jack Butlandre nem lehet majd számítani a meccsnapi keretben, miután éppen a dél-londoniaktól érkezett kölcsönben.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy Sabitzernek már sikerült-e aklimatizálódnia új állomáshelyén, a holland menedzser így felelt:

"Nagyon jól sikerült. Persze eddig csak egy közös edzésen vett részt, de az már ebből is látható volt, hogy nagyon jó erőnléti állapotnak örvendő játékosról van szó."

 

"Nem is vártam mást. A Bayern Münchentől érkezett. A német kluboknál mindig nagy hangsúlyt kap az erőnlét, mindig jó állapotban vannak a játékosaik. Szóval szerintem játékra kész."

 

"Azt gondolom, hogy ő egy nagyon okos játékos. Szerintem kapott némi iránymutatást, de tudja, hogy mit kell tennie, mi a feladata, szóval akár kezdhet is."

 

Dalot és McTominay bevethetőségéről nem érkezett még megerősítés, de Ten Hag korábban arra tett utalást, hogy valószínűtlen a skót középpályás játéka a hétvégén.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!