Smallingnak fontos az amerikai túra

A Manchester United védõje nagyon várja az amerikai túrát, mely fontos állomása a felkészülésnek.


Sir Alex csapata augusztus 13-án kezdi meg versenyét a 20. bajnoki címe felé a West Brom ellen, de elõtte még lesz egy útjuk az óceánon túlra, hogy mérkõzéseket játszanak Bostonban, Seattle-ben, Chicagoban, New Jerseyban és Washington DC-ben.

"Nagyon fontos lesz, hogy javítsunk az erõnléti szintünkön amíg ott leszünk" - mondta Smalling a Manutd.com-nak. "Visszatérésünk után pár héttel már kezdõdik a szezon, így szeretnénk az erõnléti szintünket a lehetõ legjobbra hozni. Egy jó elõszezon lényeges, ha jól akarsz szerepelni."

"A meccsen segítenek ebben, mert a meccs erõnléted más, mint a normál erõnlét, ezért fontos, hogy minõségi ellenfelek ellen játszunk felkészülési mérkõzéseket. Erre számíthatunk idén is."

Ez lesz Smalling második elõszezonja a United csapatával. Az elsõrõl - szintén az Egyesült Államokban - rengeteg szép emlékkel gazdagodott a 21 éves védõ.

 


"Elõzõ évi túránk volt elsõ alkalmam, hogy igazán találkozzam a csapattal, így egy óriási túra volt az számomra. Jó alkalom volt az arra, hogy a három hét alatt megismerjek mindenkit, az Egyesült Államok pedig nagyszerû úticél volt."

"Nagyon élveztem a kinti meccseinket. Jó tapasztalatokat szereztem, nagy NFL stadionokat töltöttünk meg teljesen, ami azt mutatja, mennyire népszerû arra is a Manchester United."

A Vörös Ördögök minden bizonnyal idén is teltházak elõtt játszhat majd, különösen Washington DC-ben, ahol a Barcelona ellen lépnek pályára majd, mely sokak szerint a Bajnokok Ligája döntõjének visszavágója lehet.

Smalling nem szerepelt a katalánok elleni fináléban, de nagyon várja már, hogy Washingtonban ismét összecsapjanak.

"Ez lesz a túra csúcsa, a szurkolók számára pedig nagyszerû esemény. Nagyon várom már, mert több nagy csapat ellen játszottam már a Uniteddel és minden percet élveztem."

"Bár barátságos meccs lesz a Barcelona ellen, de mindig élvezet a legjobbak ellen játszani, ez most sem lesz másként."


 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!