Vajon visszatérhet Wan-Bissaka a Leeds ellen?

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag abban reménykedik, hogy Aaron Wan-Bissaka visszatérhet a meccsnapi keretbe a Leeds United elleni idegenbeli bajnokira.


A szélső védő betegség miatt kihagyni kényszerült a két csapat e heti első, szerdai összecsapását az Old Traffordon, de a holland szakember hisz abban, hogy holnap délután újra számításba vehető lehet.

 

"Arra számítok, hogy ugyanazzal a meccsnapi kerettel dolgozhatok, mint szerdán, kivéve Aaron Wan-Bissakát, aki reményeim szerint visszatérhet" - kezdte Erik még csütörtökön a klubmédiának adott interjújában.

 

"Tegnap (szerdán) nem állhatott rendelkezésre betegség miatt, de abban reménykedem, hogy vasárnapra már rendben lesz."

 

Mielőtt kihagyta volna a "Rózsák háborúja" első felvonását, Aaron a United legutóbbi, világbajnokság óta lejátszott 12 tétmérkőzéséből 11 alkalommal a kezdőcsapatban kapott helyet és amikor a kispadon kezdett, akkor is már az első félidőben becserélték, miután Diogo Dalot sérülést szenvedett a Charlton Athletic elleni Ligakupa összecsapáson.

 

 

Dalot az akkori problémájából a hétközben térhetett vissza a kezdőbe, amikor is 82 percet töltött a pályán és gólpasszt adott Marcus Rashford fejesgólja előtt, amellyel 2-1-re alakult az eredmény.

 

Hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a menedzser kizárta a sérüléssel bajlódó Anthony Martial, Antony és Scott McTominay játékát a holnapi találkozón, Casemiro eltiltását tölti majd, a Christian Eriksen és Donny van de Beek alkotta középpályás duó pedig hosszú hónapokig harcképtelen lesz még.

 

A keret többi tagja számára a 2-2-es szerdai döntetlen óta a párharc visszavágójára helyeződik a figyelem, amely már a csapat februárban lejátszandó 8 tétmérkőzéséből a negyedik lesz a hónapban.

 

"Jelen pillanatban a játékosok szempontjából minden a regenerálódásról, a megfelelő alvásról, étkezésről és a következő mérkőzésre való felkészülésről szól" - tette hozzá.

 

"Most ebben a ritmusban vagyunk, a játékosok pedig élvezik, hogy folyamatosan mérkőzéseket játszhatnak. Ez sokkal jobb számukra, mint edzeni, szóval jelen pillanatban ennek a feladatnak boldogan állnak elébe."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds - Manchester United

Premier League, 23. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!