Maguire: Ez nem rólam szól

Harry Maguire, a Manchester United kapitánya megmutatta érzelmeit a Leeds United elleni 2-0-s győzelem után.


A védő a Vörös Ördögök csapatkapitányaként aratott győzelmet Nyugat-Yorkshire-ben a tavalyi mérkőzésen.

Miután Erik ten Hag ismét a kezdőbe nevezte, stabil teljesítménnyel segítette csapatát a kapott gól nélküli mérkőzésen és a menedzser rámutatott, hogy a középhátvéd fontos tagja a csapatnak.


"Sok meccsen láthattuk már" – mondta a menedzser. "Játszott a Reading ellen is, és más meccseken is beállt. A Bournemouth ellen is játszott. Mindenképpen játszani fog a jövőben is. Szükségünk van rá, jó játékos. Verseny és komoly minőség van a védelmi vonalban, de ez egy szép belső verseny és erre van szükségünk csapatként a meccsek megnyeréséhez."

 


Harry gyorsan csapattársaira terelte a figyelmet, mondván: „A második félidőbe bele kellett állnunk, de koncentráltunk és tudtuk, hogy minőségben jobbak vagyuk."


"A meccs megnyerése a legfontosabb – ez nem rólam szól. Én vagyok a csapat kapitánya, a csapatot mérföldekkel magam elé helyezem és akár játszom, akár nem, azt akarom, hogy a csapat jól teljesítsen és sikeres legyen.”


Maguire a United hátsó vonalában szerepelt, a csapat pedig kilencedik bajnoki mérkőzését hozta le kapott gól nélkül.


"Eddig jól alakul a szezon” – mondta a kapitány a Sky Sportsnak. „Még mindig nagyon sokat kell fejlődnünk és jönnek a nagy meccsek, de jó, hogy belejöttünk és nyerünk, és nyerünk – ez jó a szurkolóknak is."

 

"Tudtuk, hogy minden labdáért meg kell küzdenünk és a kapunkat be kell reteszelnünk. Azt gondolom, hogy a fiúknak köszönhetjük, hogy kitartottunk, bátrak voltunk és harcoltunk."

 

"Tudjuk, milyen fontos ez a találkozó a szurkolóinknak, mivel nem szereztünk három pontot az Old Traffordon a héten, csalódottak voltunk. A mai nap a bosszúról szólt, és ezt meg is tettük."

 

Az Elland Roadon aratott győzelem azt jelenti, hogy Ten Hag csapata továbbra is lendületben van, mindössze egy vereséget szenvedett el a legutóbbi 10 Premier League-mérkőzésén. A Vörös Ördögök a legutóbbi 30 pontból 25-öt szereztek, miközben továbbra is versenyben vannak a Ligakupában, az FA-kupában és az Európa-ligában.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!