Chicharito magasba emelhette az Arany kupát

Javier Hernandez és a mexikói válogatott óriási mérkõzésen megvédte címét.


Hernandez mesebeli szezonját egy Arany kupa gyõzelemmel zárta, miután két gólos hátrányból felállva végül 4-2 arányban felülmúlták a házigazda Egyesült Államokat.

Chicharito a torna gólkirálya és legjobb játékosa is lett, ám a döntõben meg kellett elégednie az elõkészítõ szerepével, gólt nem ért el.

 A United csatára döbbenten nézte, hogy a nyolcadik percben már vezetést szereztek a hazaiak Michael Bradley révén, sõt a 25. percben Landon Donovan megduplázta USA elõnyét. De Mexikó Pablo Barrera révén Hernandez átadását követõen gyorsan szépített, majd Andres Guardado révén ki is egyenlített.


A szünet után Barrera ismét betalált, majd Giovani Dos Santos kiváló góllal tette fel a koronát ezen csodálatos feltámadásra.

 


Bár Javier most nem szerzett gólt, hét góljával így is toronymagasan lett a torna gólkirálya. A mérkõzést követõen így nyilatkozott a 23 éves United csatár:

"A dolgok nagyon nehezek voltak, de az edzõ azt mondta nekünk, minden egyes mérkõzésen küzdjünk. Ez a hozzáállás pedig ránk jellemzõ."


 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!