Ten Hag: Meg kell teremtenünk a saját örökségünket

A Manchester United vasárnap abban a reményben csap össze a Newcastle Uniteddel a Ligakupa döntőben, hogy újra trófeával térhessenek vissza a klubhoz.


A Vörös Ördögök utoljára 2017-ben emelhettek kupát a magasba, amikor a Ligakupa mellett az Európa-liga trófeája is az Old Traffordra került.

 

Jelen pillanatban a klub még mindkét sorozatban érdekelt és Erik ten Hag szerint a csapatának "jó esélye van nyerni valamit" a szezonban.

 

Pénteki, Carringtonban hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Eriket arról kérdezték, vajon annak az esélye, hogy beírhatják magukat a klub történelemkönyvébe extra motivációt jelent-e majd játékosai számára a Newcastle elleni összecsapáson.

 

 

"Pontosan erről van szó. Ha a Manchester Unitedben játszol, akkor meg kell teremtened a saját örökségedet, amelyet trófeák elhódításával tehetsz meg" - kezdte.

 

"Erre minden egyes szezonban újra és újra lehetőségünk lesz, de most jó irányba tartunk és vasárnap esélyünk lesz egy trófea hazahozatalára."

 

"De vasárnapot követően tovább kell lépnünk és még akkor is három sorozatban leszünk érdekeltek, amelyekben jó eséllyel pályázunk a végső győzelem megszerzésére. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Ligakupa, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!