Ten Hag nyílt levele a szurkolóknak

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag nyílt levelet írt a csapat szurkolóinak, melyet a klub hivatalos honlapján tettek közzé hétfőn.


"Minden Manchester United Szurkolónak!

 

Szeretnék időt szánni arra, hogy közvetlenül hozzátok szóljak ma reggel.

 

Amikor megérkeztem a klubhoz arról beszéltünk, hogy mekkora kihívás és mennyire fontos, hogy újra egyesítsük ezt a csapatot a csodálatos szurkolókkal.

 

Higgyétek el, ez a csapat pontosan tudja, hogy mennyire fontosak vagytok. A szurkolók és a csapat közti kötelék mindenki számára látható és amit tegnap közösen tapasztaltunk az csak tovább erősíti ezt a köteléket.

 

Hihetetlen volt az a légkör, amit a Wembley-ben teremtettetek. Az első perctől az utolsóig ott voltatok velünk, hajtottátok a csapatot, támogattátok és bátorítottátok őket, hogy lépjenek túl a határaikon, hogy hazahozhassanak egy trófeát Manchesterbe.

 

Azok számára, akik nem tudtak ott lenni mondanám, hogy éreztük a támogatásotokat a meccs előtt, közben és után. Tudjátok, hogy mindannyian kiveszitek a részeteket a csapat sikereiből.

 

Büszke vagyok a játékosaimra, a stábomra a felkészültségükért és teljesítményükért. Tegnap láttuk azt a szükséges vágyat, szellemiséget és eltökéltséget, amelyet meg kell követelnünk mindenkitől, aki a Manchester Unitedet képviseli.

 

 

Nap mint nap magas követelményeket állítunk magunk elé. A Wembley-ben teljesítettük ezeket az igényeket és megkaptuk az első trófeánkat jutalmul. Tudjuk jól a trófeák fontosságát ennél a klubnál. Nagyon boldogok vagyunk, hogy haza hozhattunk egyet az Old Traffordra, de semmiképp nem lehetünk maximálisan elégedettek és nem állunk meg itt.

 

Együtt megtapasztaltuk, hogy mit jelent együtt nyerni a Manchester Unitednél. Valóban csodálatos és mindannyiunkat csak még éhesebbé tesz a további sikerekre. 

 

Ez a csapat nagyot fejlődött az elmúlt néhány hónap során, de még sokminden van hátra. Biztosíthatlak Titeket, hogy Carringtonban mindenki folyamatosan dolgozni fog, mert tudjuk, hogy Ti, szurkolók és ez a klub mégtöbb ilyen nagyszerű napot érdemeltek.

 

Ma visszatérünk a munkához és a teljes hangsúlyt a szerda esti West Ham elleni FA-kupa mérkőzésre fektetjük. Nem leszünk önelégültek azon vágyunkat illetően, hogy ezt a klubot visszajuttassuk oda, ahová való.

 

Kérlek tudd, hogy létfontosságú vagy ahhoz, amit el akarunk érni és vedd a tegnapot annak bizonyítékaként, hogy bármi megtörténhet, ha mindannyian együtt vagyunk.

 

Köszönjük a támogatásotokat és odaadásotokat!"

 

Erik ten Hag


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!