Casemiro bekerült a FIFPRO Év csapatába

A Manchester United Ligakupa-diadala után hétfőn kiderült, Casemiro bekerült a FIFPRO Év csapatába.


A csapatot egy 26 játékosból álló szűkített listáról választották ki, brazil középpályásunk a lenyűgöző 2022-es évét követően pedig bekerült a legjobb tizenegybe.

 

A legjobbakra a játékosok adták le szavazataikat a 2021. augusztus 8. és 2022. december 18. közötti teljesítményük alapján, a végeredményt pedig február 27-én, hétfőn a FIFA ünnepélyes díjátadó ceremóniáján hozták nyilvánosságra.

 

Ez idő alatt Casemiro utolsó szezonját a Real Madriddal töltötte, megnyerte a La Ligát, a Bajnokok Ligáját és az UEFA Szuperkupát, mielőtt Angliába igazolt.

 

 

Amióta megérkezett a Unitedhez, 18-as számú játékosunk óriási hatással volt Erik ten Hag csapatára, 2023-ban pedig folytatta lenyűgöző teljesítményét - bár ez a teljesítmény már nem számított bele a fenti szavazásba.

 

Casemirot talán leginkább a védekező képességei miatt dicsérik, de az ellenfelek kapuja előtt is megmutatta kvalitásait - ő szerezte az első gólt a Ligakupa döntőjében és más, fontos mérkőzéseken is betalált már.

 

A szenvedélyes Casemiro még mindig sokat tud nyújtani a legmagasabb szinten, ahogy azt az Év csapatába való bekerülése is mutatja, ez az elismerés pedig egy újabb, amelyet a brazil hozzáadhat illusztris gyűjteményéhez.

 

Gratulálunk, Case!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!