Ten Hag reméli, sokáig dolgozhat Martinezzel

Lisandro Martinez népszerűsége a Manchester United szurkolói körében az Ajaxtól való érkezése óta töretlen.


A világbajnok védőnek saját dala van, a szurkolók pedig imádják, ahogyan a játékhoz hozzááll, harapósan küzd, de igazi higgadtságot mutat, amikor a labdával találkozik.

 

Miközben a szurkolók egyértelműen csodálják a játékát, a menedzsernek is megvannak a saját gondolatai róla. Miután úgy döntött, hogy Amszterdamból magával hozza a védőt Manchesterbe, Ten Hagot az UEFA-nak nemrégiben adott interjúban arról kérdezték, mit gondol a "Mészáros" becenévről, valamint a középhátvéd karakteréről és stílusáról.

 

Nyilvánvaló, hogy Erik még hosszú évekig szeretne együtt dolgozni a 25 éves játékossal.

 

"A ’Mészárost’ pozitívnak ítélem " - mondta Ten Hag. "Nem gondolom negatívnak. A játékstílusa kemény, de nem durva. Ő egy védő és nagyon jól védekezik, de ez a szerep a helyezkedésről, az előrelátásról és az együttműködésről is szól."

 

 

"Csodálatos. Rendkívüli vele dolgozni, mert megvan benne az a cél, hogy napról napra fejlődni akar. Szóval, jó látni a védekezési stílusát. A hozzáállása - mindenki szereti, a szurkolók szeretik, a védelem is szereti, nagyon jó szellemiséget ad a csapatnak.”

 

"Amikor nála van a labda, akkor tud is vele bánni. Kedvelem őt, mint játékost. Tetszik a hozzáállása és remélem, hogy hosszú ideig együtt tudunk majd együtt dolgozni."

 

Martinez eddig 37 alkalommal lépett pályára debütáló szezonjában a Vörös Ördögöknél és reméli, hogy ma este, a Real Betis elleni mérkőzésen eléri a 38-at.

 

Az Európa Liga soron következő mérkőzése lehetőséget nyújt Licha és csapattársai számára, hogy visszatérjenek a pályára a vasárnapi, Liverpoolban nyújtott rendkívül kiábrándító teljesítményt követően.

 

Hatos számú játékosunk ötször is pályára lépett Argentína színeiben a világbajnokságon, amikor a dél-amerikaiak végül Katarban elhódították a trófeát.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!