Melyik mérkőzéseket kell kihagynia Casemironak?

A Manchester United középpályását, Casemirot a szezon során második alkalommal állították ki, ezúttal a Southampton elleni mérkőzés 34. percben, gól nélküli döntetlen állásnál az Old Traffordon.


A 18-as számú játékost Anthony Taylor játékvezető a Szentek középpályása, Carlos Alcaraz elleni szabálytalanságért először sárga lappal büntette.

 

A pálya szélén történt rövid VAR-ellenőrzés után azonban Taylor megváltoztatta a döntését és a pirosat mutatta fel a brazilnak.

 

A kiállítás azt jelentette, hogy Erik ten Hag csapatának több, mint egy órán keresztül 10 emberrel kellett játszania és a számos lehetőség ellenére - amik közül kiemelkedik Bruno Fernandes lövése, amelyet Gavin Bazunu a kapufára tenyerelt - nem találták az utat a kapuba.

 

 

Casemironak ez volt a második kiállítása az idei Premier League szezonban, miután a múlt hónap elején a Crystal Palace ellen szintén a VAR jóvoltából kapott piros lapot. Az akkor kétgólos előnyben lévő Vörös Ördögök végül 2-1-es győzelmet arattak.

 

Sajnos a középpályásnak most négy mérkőzésre szóló eltiltását kell letöltenie a hazai bajnokságokban, kezdve a jövő vasárnapi, Fulham elleni FA-kupa összecsapással az Old Traffordon.

 

A 31 éves játékos a válogatott szünetet követően a Newcastle (idegenben), a Brentford és az Everton (mindkettő otthon) elleni bajnoki mérkőzéseket hagyja ki.

 

Az európai porondon azonban továbbra is rendelkezésre áll majd, Ten Hag csapata a héten Sevillába utazik a Real Betis elleni Európa-liga nyolcaddöntő visszavágójára.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!