Ten Hag beszélt Garnacho állapotáról

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere friss információkat közölt Alejandro Garnacho sérüléséről, amelyet a Southampton elleni 0-0-s döntetlen alkalmával szenvedett el az Old Traffordon.


A 18 éves játékos - akit eredetileg Jadon Sancho helyére hozott be - 17 perccel a mérkőzés vége előtt, a hosszabbításban kényszerült le a pályáról, nem sokkal azután, hogy belesérült a Southampton hátvédjének, Kyle Walker-Petersnek a kemény, de szabályos szerelésébe.

 

Úgy tűnt, folytatni tudja a játékot, de végül a középpályás Fred érkezett a helyére, Garnacho pedig lebicegett és a játékos kijárón keresztül az öltözőbe ment. Később látták, amint a mérkőzés után mankóval hagyta el a stadiont.

 

Erik igyekezett eloszlatni a szurkolók kezdeti aggodalmát a csatár helyzetével kapcsolatban, amikor a meccs utáni sajtótájékoztatón erről kérdezték.

 

"Kicsit sántított a rossz szerelés után" - kezdte a holland.

 

"A végén behoztak még egy nagy, magas csatárt [Paul Onuachu] és nem akartam kockáztatni, már így is 10 emberre fogyatkoztunk.”

 

"Nem akartam olyan játékost a pályán hagyni, akik [csak] 90 százalékos. Ezért hívtam le, de úgy gondolom, hogy nem túl rossz a helyzet.”

 

 

A Vörös Ördögöknek már csak két mérkőzésük van a márciusi válogatott szünet előtt, a Real Betis lesz az első ellenfél csütörtökön Sevillában az Európa-liga nyolcaddöntő visszavágóján. Ezt követően jövő vasárnap a Fulham ellen játszunk az FA-kupában az Old Traffordon és a menedzser reméli, hogy Alejandro felépül és mindkét mérkőzésen bevethető lesz.

 

A 49-es számú játékosunk ebben a szezonban 29 mérkőzésen négyszer talált a hálóba, legutóbb februárban, a Leeds elleni 2-0-s győzelem alkalmával az Elland Roadon.

 

Mivel a középpályás Casemiro kihagyja a következő néhány mérkőzést, a United csapatának mélysége ismét próbára lesz téve, hiszen a súlyos sérülés után lábadozó Donny van de Beek és Christian Eriksen továbbra is hiányzik.

 

Victor Lindelof betegség miatt hagyta ki a Szentek elleni összecsapást, míg Marcel Sabitzer és Anthony Martial szintén sérült.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!