Csapathírek a Betis elleni meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elárulta, hogy arra számít, hogy Alejandro Garnacho még a szezon vége előtt visszatérhet sérüléséből.


A fiatal támadó bokasérülést szenvedett vasárnap a Southampton elleni 0-0-ra végződött bajnokin az Old Traffordon és várhatóan ki kell hagynia néhány mérkőzést a közeljövőben és így az argentín válogatotthoz sem tud csatlakozni.

 

Ahogy Alejandro egy keddi Instagram bejegyzésben megerősítette, most a mielőbbi felépülésre koncentrál és arra, hogy a lehető legerősebben térhessen vissza. 

 

A holland menedzsert a Betis elleni Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágója előtt pedig természetesen megkérdezték Garnacho állapotáról is.

 

"Jelenleg nem tudok pontosat mondani, de biztos, hogy hetekbe fog telni" - mondta az újságíróknak Spanyolországban. "Sajnos ez egy komoly sérülés, amire nem számítottam. Hasonló, mint Christian Eriksen esetében egy szerencsétlen szituáció következtében."

 

"Jól fejlődött és a válogatottba is meghívták. Nagyon jó időszakát élte" - mondta a menedzser. "A szezon vége előtt számítok a visszatérésére, amivel sokat nyerhetünk, úgyhogy addigra készen kell állnia."

 

 

Garnacho mellett Antony is a United hiányzói között van, Ten Hag pedig azt is elárulta, hogy a brazil szélső betegség miatt nem bevethető.

 

Arra a kérdésre, hogy így az uruguay-i támadó, Facundo Pellistri kaphat-e lehetőséget a holland azt válaszolta: "Majd meglátod holnap. Van néhány lehetőségünk."

 

"Ott van Sancho, Elanga és Bruno is, tehát több opció is van, de Pellistri is határozottan az egyik és nagyon jól szerepelt mostanában, amikor lehetőséghez jutott."

 

Fernandes az egyike azon Vörös Ördögöknek, akik 1 sárga laptól vannak az egy meccses eltiltástól, a másik Casemiro. Arra a kérdésre, hogy esetleg emiatt kihagyja-e a kezdőből a két játékost Tten Hag azt felelte: "Nem, mindketten játszani fognak, mert nagyon jó az ellenfél."

 

"A múlt héten remek eredményt értünk el, de nem állhatunk ölbe tett kézzel és szükségünk lesz a legjobb játékosainkra. Jó eredményre, győzelemre van szükség, tehát a legjobb csapatunkat fogom a pályára küldeni."

 

Victor Lindelöf és Marcel Sabitzer is kihagytak mérkőzéseket az elmúlt napokban, de már csatlakoztak társaikhoz az edzéseken és elutaztak Spanyolországba is, Christian Eriksen és Donny van de Beek visszatérése pedig még odébb van.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Betis - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!