Manchester United 1-0 Brentford

Otthon tartotta a három pontot a United, mely gólt sem kapott az esti mérkőzésen.


Elhalasztott mérkőzést pótoltak a Vörös Ördögök ma este. Az ellenfél az a Brentford volt, mely nagyon mélyen védeezett a találkozó elején. Olyannyira, hogy 4 perc sem kellett, hogy 2 szögletig is eljusson a United, míg a labdabirtoklás 80-20% volt.

 

Komoly lehetőségeket nem sikerült kialakítaniuk a hazaiaknak, szögletekig jutottak el Fernandesék, de azok nem jelentettek veszélyt.

 

A 20. percben végre láthattunk valamit. Jobbról jött be a labda középre a tizenhatos vonalához, ahol McTominay érkezett, egyből lőtt a középpályás, de kicsit tévedett.

 

Antony aktivizálta magát, remekül lőtt, de a labda elkerülte a kaput. 

 

A 27. percben kontrázhatott a United, Sanchotól Shaw kapta a labdát, a bekk középre lőtt, de szögletre mentettek a vendégek. Kiválóan szállt a kapu elé a sarokrúgás, a labda eljutott a hoszún lévő Rashfordhoz, aki 10 méterről a léc alá bombázott.

 

Antony próbálkozott kétszer, de továbbra sem sikerült kaput eltalálnia.

 

Sajnos Shawt le kellett cserélni még az első félidőben, csak remélni lehetett, hogy nem komoly a helyzet.

 

Az utolsó percekhez érve Rashford lövését lehetett feljegyezni, azonban ebből is szöglet lett végül. Rengeteg sarokrúgást lőhettek a hazaiak.

 

A 44. percben kontráztak a Vörös Ördögök, Antony passza után Rashford tört be a tizenhatosra, már az alapvonal mellett járt, onnan lőtt be, de Raya védeni tudott.

 

A szünet után aktivizálta magát a Brentford, sokkal feljebb megkezte a letámadást, amivel nem egyszer meg is zavarták De Geát.

 

Az első valamire való helyzet így is a hazaiak előtt adódott; Rashford tört be a büntetőterületre, megforgatta védőjét, majd lőtt, , Raya hárított.

 

Antony is próbálkozott, lövése azonban elkerülte a kaput és Rashford sem tudott beleérni.

 

Húsz perc alatt több lövése volt a vendégeknek, mint az első félidő folyamán, de a védelem a helyén volt mindig. McTominay is több alkalommal kisegítette csapattársait.

 

A 67. percben Schade futott el Varane mellett, azonban a kapust nem tudta becsapni, nagyot védett De Gea.

 

Mindkét menedzser cserékkel próbálta frissíteni csapatát. Sajnos sokat esett a színvonal a félidő második felére.

 

Nem ez volt az évtized mérkőzése, sajnos rengeteg hibával játszottak a csapatok. A United sem adott bele mindent a második gól megszerzéséért, pedig lezárhatták volna hamarabb a meccset.

 

De végül behúzták a három pontot és ismét top 4-be került a klub. Kiemelendő Scott McTominay játéka, a középpályán nagyon sokat harcolt.

 

 

 

Premier League, 25. forduló
Manchester United 1-0 Brentford
Old Trafford

 

Vezette: John Brooks

 

United: De Gea - Dalot, Varane, Martinez, Shaw(Malacia 37.) - McTominay, Sabitzer(Fred 71.) - Antony(Lindelöf 86.), Fernandes, Sancho(Martial 71.) - Rashford
Nem használt cserék: Butland, Malacia, Wan-Bissaka, Maguire, Pellistri, Weghorst

 

Brentford: Raya - Roerslev(Hickey 75.), Jansson, Pinnock, Mae, Henry - Damsgaard(Dasilva 63.), Norgaard(Wissa 75.), Jensen(Baptiste 63.) - Mbeumo(Schade 63.), Toney
Nem használt cserék: Strakosha, Zanka, Stevens, Ghoddos

 

Gólszerző: Rashford 28'

 

Sárga lap: Shaw, McTominay, Fernandes illetve Damsgaard, Norgaard
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!