A legfrissebb hírek Garnacho visszatérésével kapcsolatban

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag magabiztos azt illetően, hogy Alejandro Garnacho még fog valamilyen szerepet játszani a szezon hátralévő részében.


A klub akadémiájának növendéke a 2021/22-es szezonban debütálhatott a felnőtt csapatban, de igazán ebben az idényben szilárdította meg helyét a keretben és már négy gólt is szerzett.

 

Sajnálatos módon Garnacho a Southampton elleni gólnélküli döntetlen alkalmával azonban súlyos sérülést szenvedett, így a tinédzser kihagyni kényszerült a csapat azóta lejátszott mérkőzéseit.

 

A szombat koradélutáni, Everton elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján Erik ten Hagot arról kérdezték, tud-e friss információkkal szolgálni a fiatal reménység esetleges visszatérése kapcsán.

 

 

Bár a menedzser nem volt hajlandó pontos dátumot megjelölni, viszont optimista volt - amely egyértelműen nagyszerű hír a Vörös Ördögök szimpatizánsainak a sok hátralévő mérkőzés ismeretében.

 

"Van valami a fejünkben, de nem szeretném elárulni - mindenféleképpen vissza fog térni a szezon vége előtt" - mondta a holland szakember Carringtonban.

 

"Szerintem az utolsó néhány mérkőzésről lehet majd szó, de nem akarok túl nagy nyomást helyezni az orvosi stábra és Garnachora azt illetően, hogy milyen időpontra várjuk vissza."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!