A United duója a keret mélységét dicséri

A Manchester United duója, Diogo Dalot és Bruno Fernandes elismerően nyilatkozott a csapat erejéről a Nottingham Forest elleni, vasárnap esti 2-0-s győzelmet követően.


Erik ten Hag tanítványai az első perctől kezdve nyomtak, de egészen a 76. percig kellett várni, hogy Dalot első Premier League-góljával bebiztosítsa mindhárom pontot.

 

A jelenlegi játékosállományunk összetartását hangsúlyozta, hogy Diogo a kollektívát dicsérte a saját érdemeinek méltatása helyett.

 

Húszas számú játékosunk így nyilatkozott a Sky-nak: "Mindig különleges dolog gólt szerezni ebben a klubban, de az eredménynek jobban örülök."

 

"Az öltözőben szerintem nyugodtak voltunk. Tudtuk, hogy nem csak tizenegy játékosból állunk, ezt már megmutattuk korábban is ebben a szezonban."

 

Honfitársa, Bruno meghatározó szerepet játszott a győzelemben, ezzel a Sky Sports-nál ő lett a ’Mérkőzés Embere’, de ő inkább dicsérte a cserék és a tartalékos csapat hatását. 

 

 

"Azt hiszem, azon csapatok közé tartozunk, ahol a cserejátékosok nagy hatással vannak a meccsekre, ha nem is a legnagyobb hatással, gólokkal és asszisztokkal" - mondta."

 

"Úgy érzem, mindenki készen állt és nagyon jól kezeltük a helyzetet."

 

A középpályás remeklése ellenére nem tudott feliratkozni a góllövőlistára, Keylor Navast ugyanis ihletett formában találta.

 

Hozzátette: "Az eredmény a legfontosabb számomra. Pontokat akarok szerezni, mert a következő szezonban a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni."

 

"Szeretném elérni a céljaimat, de mindig a csapat az első."

 

Dalot a továbbiakban kiemelte a brazil szélső, Antony teljesítményét, kijelentve, hogy "a kemény munka kifizetődik", miután mindkét Forest elleni gólban részt vett.

 

A The City Groundon aratott győzelemmel a 4. helyről a 3.-ra léptünk előre a tabellán, miközben folytatjuk a törekvésünket, hogy biztosítsuk a Bajnokok Ligája-szereplést a 2023/24-es szezonra.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!