Garnacho bíztató jelet adott

A Manchester United támadója, Alejandro Garnacho biztató jelet osztott meg a szurkolókkal a sérülése utáni rehabilitációjáról.


Az akadémián végzett játékos, akinek jelenléte a szélen lázban tartotta a szurkolókat ebben a szezonban, sajnos a március 12-i, Southampton elleni döntetlenünk óta nem léphetett pályára a Premier League-ben.

 

Ennek következtében Garnacho eddig hét mérkőzést hagyott ki minden sorozatban, miközben Erik ten Hag csapata továbbra is a sikerért küzd a Premier League-ben, az Európa-ligában és az FA-kupában.

 

Szerencsére úgy tűnik, Alejandro jól halad a visszatérés útján, egy hétfő délután az Instagramra posztolt kép alapján, amelyen látható, hogy "újra stoplisban" van Carringtonban.

 

 

EGYRE KÖZELEBB

 

Ten Hagot Garnacho felépüléséről kérdezték egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón, és a menedzser biztos volt benne, hogy a fiatal játékos még ebben a szezonban újra játszani fog.

 

A holland azonban nem volt hajlandó időpontot mondani, szeretné, ha Alejandro mindenféle nyomás nélkül térne vissza.

 

"Van valami a fejünkben, és a szezon vége előtt biztosan visszatér" - mondta a főnök.

 

"Úgy gondolom, hogy a végső stádiumban lesz, de nem akarok akkora nyomást gyakorolni az orvosi stábra és Garnachora, hogy meghatározzunk egy dátumot, mikor térhet vissza."

 

ERŐSEBBEN TÉR VISSZA

 

Miután március elején elszenvedte sérülését, Garna egy dacos üzenetet posztolt az Instagramon, amely azt az elhatározását közvetítette, hogy pozitívan fog visszatérni.

 

"Ez a futball és a szakmánk része" - írta. "Azonban már a felépülésemre összpontosítok. Isten arra tanított, hogy soha ne adjam fel, és gondoskodom róla, hogy erősebben térjek vissza, mint valaha!"

 

Garnacho visszatérése hatalmas lökést adna a csapatnak, különösen akkor, amikor három különböző sorozatban küzdünk a sikerért.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!