Hol végezhet a Manchester United a 2022/23-as szezonban?

Fogadási szakértők előrejelzései. (X)


A Manchester United az a külföldi futballcsapat, amelynek a Barcelona és a Real Madrid mellett valószínűleg a legtöbb magyar rajongója van. Hazánkban is több ezer szurkoló ül a képernyők elé hétvégén, hogy megnézze, hogyan teljesít csapata a bajnoki mérkőzésen. Bizonyára abban reménykednek, hogy idén végre megnyerhetik a bajnokságot a Vörös Ördögök. De nem csak a rajongók követik figyelemmel a United meccseit: a foci fogadás szerelmesei szintén gyakran nézik a végeredményeket. Mint tudjuk, Magyarországon a sportfogadásnak óriási hagyományai vannak. A Bajnokok Ligája-mérkőzések mellett népszerűek a Premier League, a Bundesliga és a spanyol bajnoki meccsek is. Ezeket a mérkőzéseket általában a megbízható online kaszinó Magyar, ahol a legjobb online kaszinók széles választékának köszönhetően eldöntheti, hogy melyik a legjobb platform a PL-re és különösen a Manchester Unitedre való fogadáshoz. Az online foci fogadás azonban szinte teljesen kiszámíthatatlan, és a teljesítmények napról napra változnak, így sokan nem tudják, mire érdemes fogadni. Ebben a cikkben a Manchester United idei esélyeit vizsgáljuk meg közelebbről, hogy egy kis segítséget nyújtsunk a fogadáshoz.

 

A Manchester United esélyei arra, hogy bekerüljön a top 4-be

A Manchester United idei szezonja viszonylag kaotikusan indult, miután megszerezték az Ajaxtól Erik ten Hag vezetőedzőt. Mostanra viszont úgy néz ki, beérett a munka gyümölcse: bár tavaly a Vörös Ördögök lemaradtak a Bajnokok Ligáját érő helyezésről, idén jó eséllyel bekerülhetnek a Premier League legjobb 4 csapata közé.

 

A hétvégi fordulón a manchesterieknek ismét sikerült behúznia 3 pontot, ami azt jelenti, hogy jelenleg a dobogó 3. helyén állnak. Ez jövőre biztos Bajnokok Ligája-kvalifikációt jelentene, aminek a szurkolók biztosan tudnának örülni. Ezt érdemes észben tartani, ha az online fogadás foci részlegében teszed meg tippjeidet.

 

Szezon

Koefficiens

2022-23

19

2021-22

18

2020-21

26

2019-20

22

2018-19

19

 

A Manchester United jelenlegi formája

Bár nem indult zökkenőmentesen a szezon a Vörös Ördögök számára, sőt, a sportújságok címlapjain is gyakran szerepeltek, gondoljunk például Cristiano Ronaldo távozására. Most viszont azt láthatjuk, hogy a játékosok elfogadták az új edző elképzeléseit, és a csapat egyre inkább összeállni látszik ten Hag rendszerében.

 

Az általános játékosállapot jó, az edzések során a forma fejlesztésére fókuszálnak a csapatnál. Nincsenek jelentős sérülések, ami szintén jól jön a Unitednak a szezon vége felé. Az edző és a játékosok optimistán nyilatkoznak a bajnokság végkimenetéléről, ami további bizakodásra adhat okot.

 

Tippek a Manchester United-fogadásokhoz

Ha a foci fogadás mellett döntesz, érdemes lehet egy-két szelvényre beválogatni a Manchester United meccseit is. Ha a klasszikus hazai-vendég fogadásokat nézzük, akkor is jó ötlet lehet a csapatra tenni, hiszen nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy mérkőzéseket veszítsenek a szezon végéhez közeledve. Népszerű fogadási lehetőség az is, hogy a Manchester United bekerül a legjobb 4 közé a Premier League-ben.

 

A foci fogadás online változatának egyik nagy előnye, hogy speciális fogadások is köthetők, például gólok vagy szögletek számára. Ami a Manchestert és a gólokat illeti, azt láthatjuk, hogy a csapat jelenleg átlagosan 1,53 gólt lő mérkőzésenként. Over/under fogadásoknál így 1-2 gól fölé érdemes tenni a csapatot. Ha pedig találsz olyan oldalt, ahol az átigazolásokra is lehet fogadni, azt pletykálják, hogy a Napoliból Victor Osimhen érkezhet a gárdához – ezen a fogadáson is elgondolkozhatsz.

 

A Manchester United 2022/2023-as szezonbeli teljesítménye alapján valószínű, hogy a klub jó úton halad a sikerek felé. A nyári átigazolási időszak fontos lesz, hogy tovább erősítsék a csapatot és még inkább az edző elképzeléseinek megfelelővé tegyék azt. Egy biztos: a sportfogadás szerelmeseinek idén is számos izgalmat tartogat még a United.


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!