Antony többet ígér

Antony az erős szezon-hajrára összpontosít, hogy ezáltal a Manchester United elérje mindkét célját: a Premier League első négy helyének megszerzését és az FA-kupa megnyerését.


Erik ten Hag csapata már megnyerte a Ligakupát, a másik nagy hazai kupadöntőben a Manchester Cityvel találkozik június 3-án a Wembleyben.

 

Először azonban egy újabb londoni kirándulás következik, hiszen a Tottenham lesz az ellenfél ma este a fővárosban, a mérkőzés kezdőrúgására 21:15-kor kerül sor.

 

A hétvégén az Aston Villa következik, az elsődleges cél pedig az, hogy megszerezzük a Bajnokok Ligája-szereplést biztosító helyek egyikét a következő idényre.

 

Antony az utóbbi időben jó formában van, gólt és gólpasszt is jegyzett a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkön, a Nottingham Forest elleni 2-0-s diadal alkalmával.

 

"Nekem is sokat kell még fejlődnöm" - mondta az ICS-nek a mérkőzés előtti interjúban. "Sokat várok magamtól. Sok gól és assziszt volt már, aminek nagyon örülök, de még több kell.”

 

"Nagyon nehéz mérkőzések jönnek. Harcban vagyunk. Az a célunk, hogy bejussunk a Bajnokok Ligájába, ez egy nagyon világos cél, amiért dolgozunk.”

 

 

"A Manchester United egy nagyszerű klub. Amikor idejöttem, abban reménykedtem, hogy címeket [trófeákat] nyerhetek. Nagyszerű, hogy egyet már sikerült, de még jobb, hogy lehetőségem van arra, hogy kettőt is nyerjek."

 

A 23 éves játékos szerint a Spurs veszélyes ellenfél lesz, amely a Newcastle Unitedtől elszenvedett, 6-1-es pofonnal érkezik a mérkőzésre, majd aztán ideiglenes vezetőedzőt váltott, Ryan Mason érkezett Cristian Stellini helyére.

 

"Nos, ez egy új történet" - magyarázta. "Lehet, hogy súlyos vereséget szenvedtek, de minden meccs egy teljesen új történet. Keményen kell dolgoznunk ezen a mérkőzésen, hogy megszerezzük a három pontot."

 

"Tudjuk, hogy milyen minőséget képviselünk, készen állunk és képesek vagyunk arra, hogy a következő szezonban a Premier League címért küzdjünk. Ez nagyon fontos számunkra. Ebben a szezonban megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez az alkalmazkodás szezonja, új menedzserünk és új játékosaink vannak."

 

"Amikor minden a helyére kerül, remélhetőleg olyan helyzetben leszünk, hogy [2023/24-ben] a bajnoki címért harcolhatunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!