Dalot: Készen állunk a Villára

Diogo Dalot elismerte, hogy csalódottság ül a csapaton, miután csütörtök este a Tottenham Hotspur ellen nem tudták megszerezni mindhárom pontot.


Húszas számú játékosunk azonban kijelentette, csapattársaival mind készen állnak majd vasárnap délután, az újabb top 6-os mérkőzésre, amikor az Aston Villa lesz a vendég az Old Traffordon.

 

"Biztosan [készen fogunk állni]" - mondta.

 

"Profi játékosok vagyunk és minden feltétel adott a visszavágáshoz. Ez az a fajta menetrend, amelyet kezelnünk kell, ha minden versenyben harcolni akarunk a végső sikerért."

 

"Bő a keretünk, amely készen áll a mérkőzésekre. Fittnek kell lenniük, aztán a menedzser eldönti, hogy ki fog játszani."

 

Erik ten Hag csapata a félidő felénél már 2-0-ra vezetett Jadon Sancho és Marcus Rashford góljainak köszönhetően, a második félidőben azonban a Spurs javára fordult a kocka és 2-2-es döntetlen lett a vége.

 

"Nagyon kiábrándító visszatekinteni arra, hogy az első félidei teljesítmény után nem sikerült három ponttal távoznunk" - mondta Dalot a MUTV-nek.

 

"Magunkra kell koncentrálnunk, és ha úgy tudtuk volna irányítani [a második félidőt], mint az elsőt, akkor könnyebbé válhatott volna számunkra a meccs."

 

 

Húszas számú játékosunk kiemelte, hogy "nem követhetjük el" azokat a hibákat, amelyek a második félidőben a vesztünket okozták.

 

"Sokkal jobban kellett volna teljesítenünk" - mondta. "Az ilyen hibákat nem követhetjük el, különösen, hogy két gólos előnyünk van."

 

"Irányítanunk kell a játékot, meg kell ölnünk a játékot. Meg kell szereznünk a harmadik gólt, és akkor szerintem könnyebb lesz számunkra a mérkőzés."

 

Dalot hozzátette: "Azt hiszem, elvesztettük a nyugalmat, hogy területeket találjunk, hogy megtartsuk a labdát és átjussunk a védelmükön."

 

"Vissza kell néznünk erre a 45 percre, és tanulnunk kell belőle."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!