Csapathírek a Villa meccs előtt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Alejandro Garnacho már újra társaival együtt edz a Manchester United vasárnapi, Aston Villa elleni hazai bajnokiját megelőzően.


A fiatal argentin szélső március 12. óta nincs bevethető állapotban, amikor a Southampton ellen 0-0-ra végződőtt bajnokin bokasérülést szenvedett az Old Traffordon.

 

Hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján, amelyet a Tottenham Hotspur elleni 2-2-es döntetlen lefújását követően tartott csütörtökön este Londonban, a menedzsert Garnacho erőnléti állapotáról kérdezték az újságírók.

 

"Igen [közel áll a visszatéréshez]" - kezdte Ten Hag.

 

"Holnap [pénteken] újra a csapattal együtt fog már edzeni, aztán majd meglátjuk, hogy mikor végezhet teljes értékű edzésmunkát a csapattal és aztán számíthatunk rá a meccsnapi keretben is."

 

 

A csapatkapitány, Harry Maguire hiányzott a fővárosi meccsnapi keretből tegnap, miután egy korábbi edzésen sérülést szenvedett.

 

Maguire vasárnapra megfelelő állapotban lehet, védőtársai, Raphael Varane és Lisandro Martinez azonban továbbra is a hiányzók listáján találhatók.

 

Varane visszatérésének időpontja továbbra sem ismert, bár Erik a Brighton ellen megnyert FA-kupa elődöntőt követően arra tett utalást, hogy a június 3-i Manchester City elleni finálén már ott lehet.

 

Bruno Fernandes kezdőként lépett pályára a Spurs ellen a Brighton ellen összeszedett problémáját követően és úgy tűnik, hogy a londoniak ellen sértetlenül tudta lehozni a tegnapi találkozót.

 

Donny van de Beek a következő szezon kezdetéig nem lesz hadra fogható és kihagyja majd a Villa elleni összecsapást Tom Heaton és Scott McTominay is sérülés miatt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!