A játékosok visszatérnek az edzõpályára

A Manchester United carringtoni edzõközpontja ismét pezsegni fog hétfõ reggeltõl, ugyanis a játékosok ekkor térnek vissza nyaralásaikból, hogy megkezdjék felkészülésüket a következõ szezonra.


Sir Alex Ferguson elsõ csapatának legtöbb tagja hétfõtõl megkezdheti a felkészülést, egyesek azonban nyári válogatott kötelezettségeik miatt még nyaralásukat töltik. Antonio Valencia pedig a Copa Americán szerepel Ecuadorral, ezért õ sem csatlakozik egyelõre a csapathoz.

A Vörös Ördögök hét napot töltenek Manchesterben, majd július 11-én elutaznak az Egyesült Államokba, hogy szezon elõtti felkészülési túrájukon öt mérkõzést lejátszanak az óceán túloldalán.

 


Ezen a túrán a New England Revolution, a Seattle Sounders, a Chicago Fire, az MLS-All Stars és a Barcelona lesz a United ellenfele, amely a szurkolónak lehetõséget ad, hogy újra láthassák kedvenceiket edzeni, valamint üdvözölhessék az új igazolásokat.

A júliusi túrán Sir Alex csapatának célja, hogy minél jobb erõnléti szintre fejlõdjenek. A túrát követõen augusztus 5-én Paul Scholes búcsúmérkõzésére kerül sor, majd másnap, augusztus 6-án nyílt edzéssel fejezik be a felkészülést, ugyanis augusztus 7-én vasárnap már a Wembleyben lépnek pályára a Manchester City ellen, hogy reményeink szerint elhódítsák a Community Shieldet.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!