Bruno a fájdalmak ellenére is játszani akar

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes elismerte, hogy fájdalomküszöbe határán játszott, amikor az ő találatával a Vörös Ördögök 1-0-s győzelmet arattak az Aston Villa ellen.


A mágikus portugál a meccs egyetlen gólját szerezte, miután Emiliano Martinezről kipattant Marcus Rashford lövése. Fernandes mindent megtett, hogy a odaérjen, és éles szögből bepréselte a labdát a kapuba.

 

Fernandes az idei szezonban már 52 alkalommal lépett pályára minden sorozatban, 11 gólt szerzett és 14 gólpasszt adott Erik ten Hag csapatában. De a United nyolcas számú játékosa elismerte, hogy a Brighton & Hove Albion ellen a Wembleyben elszenvedett sérülése hatással van rá.

 

A mérkőzés után a MUTV-nek nyilatkozva Bruno szemléltette, hogy hajlandó tovább hajtani a Vörös Ördögöket ebben a maratoni szezonban.

 

"Örülök, ha soha nem leszek olyan állapotban, hogy ki kelljen szállnom a meccsekből" - mondta. "De nyilvánvalóan volt egy sérülésem az FA-kupa elődöntőjében, és ez még mindig fáj egy kicsit. De tudok játszani. Még mindig tudok segíteni a csapatnak, ha a menedzsernek szüksége van rám.”

 

"A csapat rendelkezésére fogok állni, hogy segítsek, mert fontos számomra, hogy minél többet játsszak. De nyilvánvalóan meg akarok próbálni a legjobb állapotban lenni, megpróbálok nem megbetegedni. Egészségesen táplálkoznom azért, hogy a legjobb állapotban legyek, hogy minden meccsen játszhassak."

 

A Vörös Ördögöknek már 63 pontjuk van, mindössze kettővel vannak lemaradva a harmadik helyezett Newcastle Unitedtől, de még mindig egy meccsel kevesebbet játszva a Szarkáknál.

 

 

A Premier League-ből még hat mérkőzés van hátra, Fernandes kijelentette, hogy a United munkája még nem ért véget. A középpályás a MUTV-nek elmondta, hogy szerinte a csapat megérdemli, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában játszhasson.

 

"Még van min dolgozni" - mondta. "Nyilvánvalóan nagyszerű helyzetben vagyunk. A legjobb négy között vagyunk, és ott kell lennünk. Meg kell őriznünk a pozíciónkat, és továbbra is győznünk kell, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában szerepelhessünk, mert ez az, amit ez a klub megérdemel."

 

"Ezek a játékosok megérdemlik, hogy ilyen versenyben, a világ legjobb csapatai ellen játszhassanak, és mi mindent megteszünk azért, hogy a legjobb négy közé kerüljünk. Mindig az a célunk, hogy trófeákat nyerjünk, bár a Premier League megnyerése már nem realitás, de a legjobb négy közé jutást és az FA-kupa döntőjét kell megcéloznunk." - mondta.

 

Fernandes immár az Aston Villa ellen is növelte lenyűgöző mérlegét, hiszen nyolc mérkőzésen hét gólt szerzett a Midlands-i csapat ellen. A győztes gólt követően Bruno a vendég tábor felé bámult, amely már régóta fújolta, valószínűleg egy Villa Parkban játszott meccs óta, amikor is büntetőt kapott Ezri Konsa szabálytalansága miatt, még 2020-ban.

 

Arra a kérdésre, hogy ez egy jó pillanat volt-e a United kapitánya számára, Bruno azt mondta, hogy nem volt gondja a szurkolók fújolásával.

 

"Nyilvánvalóan nem szeretnek ellenem játszani, de ez van, ez a futball" - mondta. "Nekem nincs ezzel semmi bajom. Úgy élvezik a játékot, ahogyan akarják. Jobban szeretném, ha eljönnének és szurkolnának a játékosaiknak, ahelyett, hogy rám koncentrálnának. De ha úgy gondolják, hogy jobb, ha rám koncentrálunk, mint a játékosaikra, akkor rendben van. Egyáltalán nem bánom."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!