Garnacho: Alig várom a visszatérést

A Manchester United támadója, Alejandro Garnacho azt mondja, hogy epekedve várja, hogy újra játszhasson, miután bokasérülés miatt hosszabb időre pálya szélére kényszerült.


A tinédzser a márciusi, Southampton elleni 0-0-s döntetlen óta nem lépett pályára, de pénteken visszatért a csapat edzéseihez.

 

Később, a nap folyamán bejelentették, hogy Alejandro új, hosszú távú szerződést írt alá a klubbal, és e pozitív hír alkalmából adott interjúban Garnacho arról beszélt, hogy szeretne újra segíteni a csapatnak a pályán.

 

"Nagyon szeretnék újra játszani" - mondta a 18 éves játékos spanyolul egy hosszabb interjú második részében.

 

"Alig várom, hogy visszatérjek az Old Traffordra, és halljam, ahogy a szurkolók a nevemet skandálják, ettől tényleg libabőrös leszek. Epekedve várom, hogy játszhassak."

 

"Újra edzésben vagyok, meglátjuk, mikor lehetek újra a stadionban, hogy segítsem a csapatot."

 

Garnacho nem vett részt a vasárnapi, Aston Villa ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen az Old Traffordon, de a Unitednél mindenki reméli, hogy a fiatalembert hamarosan újra a pályán köszönthetjük, ahogy a szezon végén egyre sűrűbb a versenynaptár.

 

 

Miután segített a csapatnak megnyerni a Ligakupát a szezon korábbi szakaszában, 49-es számú játékosunk azt mondja, eltökélt szándéka, hogy a következő hetekben még több sikerben legyen része. A Vörös Ördögök továbbra is a Premier League első négy helyéért küzdenek, majd júniusban az FA-kupa döntőjében a Manchester Cityvel találkoznak.

 

"Szerintem senki nem gondolta volna, hogy mindössze 18 évesen már trófeát nyerek ezzel a klubbal, a Manchester Uniteddel, hogy a csapat tagjaként segítek nekik ebben" - tette hozzá Alejandro, aki a Ligakupa megnyeréséről - első rangos címéről beszélt a Vörös Ördögök színeiben.

 

"Ez tényleg még jobban motivál, hogy még több dolgot akarjak nyerni. Nagyon ambiciózus vagyok és nem fogok megelégedni azzal, hogy megnyertem egy trófeát."

 

"Ebben a szezonban még mindig a szemünk előtt lebeg egy trófea, amiért olyan keményen fogunk küzdeni, ahogy csak tudunk."

 

"És természetesen az is célunk, hogy bejussunk a Bajnokok Ligájába. És az ambícióm és a győzni akarásom miatt extrán motiváltnak érzem magam."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!