Csapathírek a Brighton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált kerete kapcsán mielőtt délnek vennék az irányt a Brighton & Hove Albion elleni Premier League mérkőzésre.


A csütörtök esti összecsapás újabb lehetőséget kínál a Vörös Ördögök számára, hogy hatalmas lépést tegyenek a következő szezonbeli Bajnokok Ligája szereplésük biztosításához, ehhez azonban a Sirályok testék keresztül vezethet az útjuk, akik még szintén versenyben vannak a top négy helyek egyikének megcsípéséért.

 

Az Aston Villa hétvégi, 1-0-s legyőzése után remélhetőleg nem kell újabb sérültekkel számolni, ahol Raphael Varane és Lisandro Martinez hiányában ismét Victor Lindelöf és Luke Shaw játszottak a védelem tengelyében.

 

A brightoni mérkőzés még túl korai lenne a múlt héten új, hosszútávú szerződést aláíró Alejandro Garnacho visszatérése szempontjából.

 

Az izgalmas tehetség, aki a márciusi, Southampton elleni 0-0 alkalmával sérült meg, azonban már újra szabadtéri edzéseken vehet részt Carringtonban.

 

 

"Szerintem lesz még egy edzésünk, de még túl korai lenne számára a visszatérés" - kezdte Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Azt gondolom, hogy még nincsen megfelelő erőnléti állapotban. Még szüksége van néhány edzésre, de aztán rövid úton újra számolhatunk vele."

 

Scott McTominay sérülés miatt már hetek óta nem hadra fogható és a menedzser elárulta, szerinte Raphael Varane előbb térhet majd vissza, mint a skót válogatott középpályás, de a hétvégi, West Ham elleni idegenbeli meccsen erre még valószínűleg nem lesz esély.

 

"A prognózis alapján szerintem Rapha jelen pillanatban közelebb áll ahhoz, hogy újra játszhasson, mint Scott McTominay" - tette hozzá.

 

"De ettől függetlenül a következő két mérkőzésen [a Brighton és a West Ham ellen] még egyikükre se számíthatok."

 

Van de Beek vasárnap számolt be arról a klubmédiának, hogy az év eleji Bournemouth elleni bajnokin elszenvedett térdsérülését követő műtétje után jól halad a felépülése. 

 

Tom Heaton már egy hónapja nincs bevethető állapotban sérülés miatt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton - Manchester United

Premier League, 28. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!