Ten Hag: Martinez kihagyja a kupadöntőt is

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag határozottan kizárta annak lehetőségét, hogy Lisandro Martinez pályára léphet majd az FA-kupa fináléjában.


Martinez a közelmúltban sikeres műtéten esett át lábközépcsont sérülése miatt, melyet a Sevilla elleni Európa-liga mérkőzésen szenvedett el. Az argentin világbajnok megérkezése óta 45 mérkőzésen lépett pályára a United színeiben és az Old Trafford közönségének egyik kedvencévé vált rövid idő alatt.

 

A holland menedzser elmondása szerint Licha teljesen biztosan kihagyja majd az FA-kupa döntőjét a városi rivális City ellen, de a 2023/24-es szezon kezdetére azonban már készen fog állni. A finálét egyébként a szokásosnál később, június 3-án rendezik meg a Wembley-ben, mivel a téli világbajnokság miatt alaposan bele kellett nyúlni a megszokott menetrendbe.

 

Martinez állandó védőtársa, Raphael Varane is sérüléssel bajlódik, melyet szintén a Sevilla elleni elődöntőben szedett össze, ám a francia várhatóan májusban már visszatérhet a pályára.

 

 

Ten Hag a csütörtöki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Rapha a Brighton ellen biztosan nem lesz bevethető, ám egyre közelebb kerül a visszatéréshez.

 

"Az előre jelzések szerint Rapha közelebb van a visszatéréshez, mint mondjuk Scott McTominay. De az biztos, hogy a következő két meccsre még nem áll készen."

 

Victor Lindelöf és Luke Shaw remekül tejesítettek a védelem tengelyében az elmúlt mérkőzéseken és mindkét játékost jelölték a hónap játékosa díjra is. Mellettük Harry Maguire is opció a holland mester számára, aki az Aston Villa elleni 1-0-s győzelem alkalmával, a mérkőzés végén térhetett vissza a pályára kisebb sérülést követően.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton - Manchester United

Premier League, 28. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!