Ten Hag: Nem lesz hatással az átigazolásokra a tulajdonosváltási saga

Erik ten Hag magabiztos azt illetően, hogy a Manchester United végre tudja hajtani az átigazolási piacon dédelgetett terveit, függetlenül attól, hogy végbe megy-e a klub élén a tulajdonosváltás vagy sem.


Egy potenciális tulajdonosváltás lehetősége az Old Traffordon azóta képezi az érdeklődés tárgyát, mióta a Glazer család novemberben bejelentette, hogy "stratégiai alternatíváik feltérképezése" keretében fontolóra veszik a klub eladását.

 

A Sir Jim Ratcliffe vezette Ineos Group és a katari üzletember, Jassim bin Hamad Al Thani sejk a két legesélyesebb ajánlattevő, akik a Raine Group kereskedelmi bankkal is versenyeznek a klubért. 

 

Még akár egy kisebbségi befektető bevonása sem zárható ki és bár az bizonytalan, hogy ki lesz a Vörös Ördögök ura az új szezont megelőzően, Ten Hag hiszi, hogy megfelelően lesz képes majd alakítani a csapat keretét a nyári átigazolási időszakban.

 

Amikor arról kérdezték, hogy az elhúzódó tulajdonosváltási procedúra hatással lehet-e az átigazolási stratégiájukra és tud-e nyomást gyakorolni az átigazolásokért felelős részlegre, a United menedzsere így felelt a Sky Sports News-nak:

"Igen, ez az, amit teszek és ez a feladatunk."

 

"Most még minden energiánkat és fókuszunkat a jelenleg futó szezonra kell összpontosítanunk, de természetesen már tervezünk a jövőre, a következő szezonra nézve is. Ennek pedig része az is, hogy egyeztetünk a megfigyelői és az átigazolásokért felelős részlegekkel, illetve a játékosokkal is persze."

 

 

Mikor arról érdeklődtek nála, hogy a klub képes lesz-e kulcsfontosságú célpontjainak megszerzésére ha nem lesz változás a tulajdonosi szerkezetben, Ten Hag így folytatta:

"Szerintem igen. Amikor idejöttem az előző szezon végén, akkor arról beszéltünk, hogy mit tehetnénk a csapatnál és az átigazolások tekintetében."

 

"És tavaly a klub megerősítette, hogy ezeket végre lehet hajtani. Szóval én úgy gondolom, hogy semmi sem változott és igen, a nyár folyamán ugyanúgy tudunk lépéseket tenni, ahogy eddig."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!