Friss hírek Antony állapotáról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag abban reménykedik, hogy Antony bevethető lesz a City elleni FA-kupa fináléban.


A brazil válogatott játékost hordágyon vitték le a Chelsea ellen 4-1-re megnyert bajnokin a pályáról, amely találkozón a Vörös Ördögök bebiztosították helyüket a Bajnokok Ligája következő szezonjára.

 

Annak ellenére, hogy a Fulham elleni hazai bajnokit kihagyta, a holland menedzser nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a szélső a Manchester City elleni kupadöntőre bevethető állapotban lesz.

 

Ez csodálatos hír mind a csapat, mind a játékos számára, különösen azt követően, hogy a menedzser korábban súlyosnak minősítette a sérülést, amit alátámasztott a brazil arckifejezése is, az ápolása alatt.

 

Első körben bokaproblémáról érkeztek a hírek, ám a menedzser most nagyon pozitívan nyilatkozott Antony állapotáról.

 

 

"Mindannyian láttuk, hogy a csütörtökön mi történt vele, de most úgy látjuk, hogy mégsem annyira rossz a helyzet és hamarosan vissza is térhet" - mondta Erik a BBC-nek az Old Traffordon adott meccs előtti interjújában. "Valószínűleg a jövő heti kupadöntőn bevethető lesz."

 

Ten Hag az MUTV-vel folytatott beszélgetésben hozzátette: "Mindannyian láttuk, hogy mi történt, de az első vizsgálatokat követően úgy néz ki, hogy nem olyan rossz a helyzet. Jó esélye van a kupadöntőben való szereplésre."

 

Antony-t ma a szurkolók is láthatták a stadionban, hiszen a helyszínről szurkolt társainak, a Chelsea ellen lecserélt Luke Shaw pedig elég fit volt ahhoz, hogy a kispadon helyet foglaljon a Fulham ellen. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!