Albelda megtréfálná a Unitedet

A Valencia csapatkapitánya, David Albelda szeretné a csapatával megtudnák fricskázni a Manchester Unitedet, a két csapat szerda esti összecsapásán.


A spanyol klub remekül rajtolt a Bajnokok Ligájában, hiszen a C-csoport nyitómérkõzésén 4-0-s gyõzelmet arattak idegenben a sorozat újonca, a Bursaspor felett.

 

Nem mondhatja el magáról ugyanezt Sir Alex Ferguson legénysége, amely meglepetésre csak 0-0-s döntetlent tudott elérni az Old Traffordon a Rangers ellen.

 

Ha a halált megvetõ bátorsággal, szinte teljes csapatával védekezõ skót bajnok elleni pontosztozkodás csak kisiklás lett volna a Vörös Ördögök számára, vélhetõleg senki sem aggódna a második forduló miatt Manchesterben. Azonban a bajnokságban sem vitézkedik a 18-szoros bajnok együttes, amely legutóbb éppen a Bolton ellen ért el 2-2-es döntetlent.

 

Amíg az Old Traffordon hat forduló után csak 12 pont lapul a csapat tarsolyában, addig a Valencia vitézkedik hazája pontvadászatában, öt mérkõzésen szerzett négy gyõzelmével és egy döntetlenjével. A remek formának örvendõ Deneveréseket megirigyelhetné a Bajnokok Ligája 2008-as gyõztese, amely idegenbeli formája a bajnokságban eddig a szezon egyik legnagyobb meglepetése, és ha David Albeldán és társain múlik, akkor a Mestallában sem lábalhatnak ki rossz sorozatukból.

 

 

"Számomra nem kétséges, hogy képesek vagyunk rá" - mondta a spanyol középpályás.

 

"A Valencia csapatában játszunk, és jelen pillanatban nem a Manchester United számít esélyesnek."

 

"Nem vitatom, hogy az angol klub a csoport favoritja, de a Valencia gyõzni akar."

 

"Tiszteljük az angol klubot, de nekünk most az a küldetésünk, hogy begyûjtsük mind a három pontot és stabilizáljuk helyzetünket a csoportban. Hatból hat pontot gyûjteni tökéletes kezdés lenne."

 

A túláradó önbizalomról David Albelda példáján keresztül meggyõzõdhettünk, azonban azt a Denevéresek kapitánya is elismeri, a Manchester United a Rangers elleni kisiklás után bizonyítási kényszerben lesz majd.

 

"A Manchester United rengeteg remek futballistából álló együttes, amely nagyon népszerû Európában" - tette hozzá.

 

"Eddig szenvedtek a Premier Leagueben, nem úgy sültek el a dolgaik, ahogy azt várták, azonban a Bajnokok Ligája más."

 

"Válaszreakciót vár tõlük mindenki a Rangers elleni hazai döntetlen után, ami nagy veszélyt jelent számunkra."

 

Jelenleg a Valencia a La Liga listavezetõje öt mérkõzésen szerzett 13 pontjának köszönhetõen, ám Albelda szerint óvatosnak kell lenniük a Manchester Uniteddel kapcsolatban, legfõbbképpen ellenfelük tapasztalatai miatt.

 

"Nagyon jó mérkõzéseken vagyunk túl, ahol biztató eredményeket értünk el, de a Manchester United már hozzászokott a nagy csatákhoz, ami azt jelenti, hogy nem bízhatjuk el magunkat szerdán este."

 

"A Valenciától folyamatos odafigyelésre és kitartásra lesz szükség a gyõzelem megszerzéséhez."

 

"Ez olyan lesz a klubunk számára, mintha a Real Madriddal vagy a Barcelonával játszanánk. Egy dicsõséges történelmi múltra visszatekintõ csapatot láthatunk vendégül otthonunkban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!