Evans: A túrák emelik az önbizalmat

Jonny Evans szerint a Manchester United lehetõséget ad a fiatal játékosoknak a bizonyításra, mikor jövõ héten megkezdik amerikai túrájukat.


A Vörös Ördögök védõje hiszi, a túra jó alkalom arra, hogy debütálásukkal a fiatalok bizonyíthassák képességeiket, melyet követõen akár a következõ szezonban már megragadhatnak az elsõ csapatnál.

"Egy túra mindig esélyt ad néhány fiatal játékosnak, hogy jó benyomást tegyen" - mondta Evans a Manutd.com-nak.

"A testvérem Corry és még néhány fiatal srác tavaly lehetõséget kaptam, ez pedig sok bizalmat adott nekik a következõ szezonra."

 


Jonny testvére is csatlakozott a tavalyi észak-amerikai túrához, akárcsak Ben Amos, Federico Macheda, Ritchie De Laet, Tom Cleverley és Danny Welbeck, ráadásul az utóbbi kettõs gólt is szerzett a Celtic elleni nyitó találkozón, melyet Torontóban rendeztek meg. Bár a 2011-es túra csapata még nem lett megnevezve, de Evans szerint mindenki, aki jövõ hétfõn Manchesterben repülõre száll, nagyon várja majd a lehetõséget.

"Mindannyian nagyon élveztük a tavalyi túrát és nagyon jó, hogy visszatérhetünk ismét. A felkészülési idõszak mindig nagyon kemény, de a kinti létesítmények csodálatosak."

"Tavaly is nagyszerû szurkolást kaptunk. Hogy õszinte legyek, kicsit meglepett milyen óriási érdeklõdés volt irántunk az amerikai szurkolóktól. A futball egyre nagyobb szerepet tölt be arra is és biztos vagyok, idén is megtapasztalhatjuk ezt."


Evans Amerikáról:

Kedvenc amerikai város: New York

Kedvenc étel: Mondhatom a pizzát?

Kedvenc televízió mûsor: Modern Family

Kedvenc zenei elõadó: Eminem

Kedvenc sport: amerikai futball

Kedvenc nyaraló helyszín: Las Vegas

Kedvenc szuvenír a 2010-es túráról: egy amerikai futball labda

Kedvenc túrista látványosság: a dallasi JFK Emlékmû

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!