Casemiro és Martinez szívhez szóló üzenetet posztolt

A Manchester United duója, Casemiro és Lisandro Martinez szívhez szóló üzeneteket küldött a szurkolóknak, miután befejezték első szezonjukat a Vörös Ördögöknél.


A páros a legutóbbi, akik kifejezték jó érzéseiket és hálájukat a klubnál töltött első időszakuk után, miután a nyáron szerződtetett társuk, Antony szombat este posztolt a közösségi médiában.

 

Casemiro és Martinez is a szezon kezdete előtt érkezett, és mindketten eredményes debütáló évet töltöttek a Unitedben, miközben gyorsan a szurkolók kedvenceivé váltak.

 

Előbbi - aki elmondta, hogy szerinte jó úton haladunk - hétfőn egy közösségi médiás üzenetben visszhangozta ezeket a gondolatokat, miközben megosztotta, mennyire értékeli a szeretetet, amit azóta kapott, hogy közel 10 hónappal ezelőtt Madridot Manchesterre cserélte.

 

"Köszönöm mindenkinek ezt a nagyszerű első szezont, és mindenekelőtt a családom és irántam tanúsított szeretetet" - mondta Casemiro.

 

"Otthon érzem magam. Olvaslak benneteket, és hallom, hogy mindenki azt mondja, hogy a Manchester United visszatért, de ez csak az utazásunk kezdete."

 

"Ennek a klubnak és ennek a címernek a nagysága arra kell, hogy kényszerítsen minket, hogy többet követeljünk magunktól. Sokkal többet. Itt a vereség nem elfogadható, és a dicsőséges napoknak vissza kell térniük. Ezért jöttem ide."

 

"Hajrá, United!"

 

Casemiro volt a középpontjában a United erős Premier League-menetelésének és végigjátszotta a Manchester City elleni, múlt hétvégi FA-kupa-döntőt is.

 

 

Eközben sajnos Martinez azóta nem léphet pályára, hogy az áprilisi, Sevilla elleni Európa-liga-negyeddöntő első mérkőzésén lábsérülést szenvedett.

 

A védő, aki addig remek első szezont futott, sikeres műtéten esett át, és elég jól volt ahhoz, hogy a szezon vége felé több mérkőzésünkre is elutazzon, köztük a hétvégi, Wembleyben rendezett döntőre.

 

Hétfőn a közösségi médiát is felhasználta arra, hogy reflektáljon a United évére, előre tekintsen 2023/24-re, és elismerje a hihetetlen szurkolóinkat.

 

"Ez mind a folyamat része, felemelt fejjel és büszkén állunk, mert ez a csapat az utolsó pillanatig mindent beleadott" - kezdte Lisandro.

 

"Biztos vagyok benne, hogy az a jó és pozitív ebben az egészben, hogy erősebben fogunk visszatérni!"

 

"Úgy fejezem be az első szezonom ennél a csodálatos klubnál, hogy nagyon szerencsésnek és boldognak érzem magam, hogy a United család tagja lehetek. Köszönöm szépen mindenkinek és hamarosan találkozunk!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!