A Unitednek már van karaktere és hite

A Manchester United legendája, Paul Scholes úgy véli, hogy Erik ten Hag csapatának karaktere és hite is volt a sikeres 2022/23-as szezonban.


A United a Ligakupa megnyerésével, FA-kupa döntővel, és a következő évi Bajnokok Ligája-hely biztosításával zárta a szezont.

 

A 2022/23-as idényre reflektálva Scholes azt mondja, hogy Erik néhány tavaly nyári szerzeménye különösen nagy hatást gyakorolt, és segített megváltoztatni a csapat gondolkodásmódját.

 

"Azt hiszem, legalább két-három éve azzal vádolják ezt a csapatot, hogy nincsenek vezetői" - kezdte. "Szerintem van néhány vezér a csapatban."

 

"Casemiro tapasztalatára gondolok, Martinez is nagyszerű karakter, és van személyisége és tapasztalata. És úgy gondolom, hogy ez mind megváltozott egy kicsit."

 

"Van bennük hit is. Tudod, nem dominálják annyira a meccseket, mint ahogyan valószínűleg szeretnék, de megtalálták a módját, hogy nyerjenek, és ez a legfontosabb dolog."

 

 

Paulra is nagy hatással volt Erik, és az, ahogyan átalakította a klub kultúráját.

 

“Azt hiszem, a múltban a játékosok ennél a klubnál valószínűleg inkább úgy játszottak, ahogy ők akartak, nem úgy, ahogy a menedzser akarta."

 

"Szerintem ő ezt teljesen megváltoztatta. A játékosok azt teszik, amit a menedzserük akar, ragaszkodnak ahhoz, amit ő akar a pályán kívül és a pályán is, és azt hiszem, ennek mindenki látja az előnyeit."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!