Hivatalos: Bernard távozott

Di'Shon Bernard bejelentette, hogy elhagyja a Manchester Unitedet.


A 22 éves saját nevelés a szezon második felét a harmadosztályú Portsmouthnál töltötte, ahol januári kölcsönadását követően 10 mérkőzésen lépett pályára.

 

"Bár a Manchester Unitednél töltött időszakom véget ért, hihetetlenül büszke vagyok az itt bejárt utamra, amely tele volt sikerekkel és tapasztalatokkal" - írta a Twitteren.

 

"Nagy köszönet illeti a stáb minden tagját, a csapattársaimat és mindenkit, aki valamilyen formában segített az utamon."

 

 

Bernard, aki 2017-ben csatlakozott a Vörös Ördögök kötelékébe, egy alkalommal ölthette magára a felnőtt csapat mezét, amikor 2019-ben egy Astana elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkőzésen a kezdőben kapott szerepet.

 

A klubnál töltött időszaka során játszott kölcsönben a Salford City-nél és a Hull City-nél is, így mindhárom alsóbb, profi osztályban gyűjthetett tapasztalatokat.

 

A Portsmouth-hoz történt kölcsönadását megelőzően két mérkőzésen jutott szóhoz az U21-es csapatnál a Premier League 2-ben, emellett szerepet kapott egy Bolton Wanderers elleni Papa Johns Trophy meccsen is.

 

A szezon során több alkalommal közösen készülhetett Erik ten Hag legénységével és tagja volt a téli, spanyolországi edzőtábornak is, ahol a Cadiz ellen pályára is lépett.

 

Di'Shon mindig tagja lesz az Akadémia családjának és örömmel várják vissza a Unitedhez. A klub büszke az eddig elért eredményeire és kíváncsian várják, hogy miként alakul az ifjú középhátvéd karriere a továbbiakban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!