Hivatalos: Iqbal az Utrechtnél folytatja

A Manchester United középpályása, Zidane Iqbal nem nyilvánosságra hozott összeg ellenében az FC Utrecht együtteséhez igazolt.


A 20 éves játékos 4 éves szerződés keretében szerződik az Eredivisie-ben érdekelt klubhoz annak érdekében, hogy új állomáshelyén több játéklehetőséget kaphasson a felnőtt csapatnál.

 

A klubnál büszkék Zidane eddig megtett útjára, ez a lépés pedig lehetőséget biztosít számára, hogy új környezetben, versenyhelyzetet eredményező bajnokságban fejlődhessen tovább karriere. Mindenki sok sikert kíván számára a jövőre nézve.

 

Az iraki válogatott játékos már szívszorító üzenetben búcsúzott a Unitedtől, attól a klubtól, amelyet azóta az otthonának nevezhetett, hogy csatlakozott a klub akadémiai előkészítő programjához és egészen odáig jutott, hogy 2021 decemberében egy Young Boys elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott.

 

 

"A The Clifftől Carringtonig, majd az Álmok Színházáig (OT), számos hihetetlen emléket szereztem abban a 15 évben, amíg ennek a lenyűgöző klubnak a tagja lehettem" - írta nemrég az Instagramon.

 

"Számos csapattárssal volt lehetőségem itt együtt játszani, akikről tudom, hogy mostantól mindig a barátaimnak szólíthatom őket és olyan edzőkkel dolgozhattam közösen, akik mindig támogattak különböző módokon. Túl sok embernek tartozom köszönettel. Szertárosnak, fizioterapeutáknak, tanároknak, szakácsoknak, dietetikusoknak, biztonsági őröknek, edzőknek és mindenkinek, akik szerepet játszottak abban, hogy az lehetek, aki ma vagyok."

 

"Ők pontosan tudják, hogy ha róluk van szó és hogy mennyi mindent jelentettek nekem és a családomnak egyaránt. Mi örökké hálásak leszünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!