Hivatalos: Mount a United játékosa

Mason Mount 2028 júniusáig tartó szerződést kötött a Manchester Uniteddel, amely további 1 évvel meghosszabbítható.


A 24 éves középpályás 279 alaklommal lépett pályára eddig és 58 gólja mellett 53 gólpassz is kötődik a nevéhez. A Bajnokok Ligája győztes Chelsea Év játékosának is megválasztották a 2020/21-es, valamint a 2021/22-es idényben is. Az angol válogatottban is szerepelt, 36 mérkőzésen ölthette magára a Háromoroszlánosok mezét és kulcsszerepet vállalt abban, hogy hazája a 2021-es Európa-bajnokságon a döntőbe jutott.

 

Mason Mount így nyilatkozott:

"Soha nem könnyű elhagyni azt a klubot, amelynél felnőttél, de a Manchester United izgalmas és új kihívást jelent számomra a pályafutásom következő részében. Miután már játszottam ellenük tudom, hogy mennyire erős csapat amelyhez most csatlakozom és alig várom, hogy részese lehessek a trófeák megnyerésének."

 

"Mindenki láthatta, hogy a klub nagy lépéseket tett előre Erik ten Hag vezetésével. Miután találkoztam a menedzserrel és beszéltünk a terveiről elmondhatom, hogy nagyon izgatott vagyok az előttünk álló szezonok miatt és készen állok az itt elvárt kemény munkára."

 

"Nagyon ambíciózus vagyok, tudom, hogy milyen csodálatos érzés komoly trófeákat nyerni és tudom azt is, hogy mi kell ehhez. Mindent bele fogok adni, hogy ezt újra megtapasztaljam itt, a Manchester Unitedben."

 

 

John Murtough a United részéről elmondta:

"Mason rendkívül intelligens labdarúgó, fantasztikus technikai képességei vannak, melyekkel gyarapodni fog a csapatunk. Régóta csodáljuk tehetségét, ezért nagyon örülünk, hogy itt, az Old Traffordon teszi meg karrierje következő lépéseit."

 

"Játékstílusa és tulajdonságai tökéletesen illeszkednek ehhez a csapathoz és mindannyian úgy gondoljuk, hogy mégtovább javul majd Erik ten Hag és stábja irányításával."

 

"Mason maga is világklasszis játékos, de képes arra is intelligenciájának és játékstílusának köszönhetően, hogy javítsa a körülötte lévő társak teljesítményét is. Különösen lenyűgözött minket az erős vágya, hogy csatlakozzon a Unitedhez és itt további sikereket érjen el, mert arra törekszünk, hogy az előttünk álló szezonokban egyre feljebb vigyük a teljesítményünket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!